2777
2789
عنوان

بچه ها شما چطوری کسب درامد میکنید

1161 بازدید | 72 پست

☹️☹️☹️من منبع درامد میخام چطوری ایجاد کنم اخه هر جا میرم سیاهی گرفته انگار کار نیس دعام کنید یه کار خوب پیدا کنم قول میدم به همتون شیرینی بدم😌😋😋😘😘

امشب.   ❤️تو راشبیه به ماه کردم❤️تو بهتر از ماهی من اشتباه کردم❤️

هیچی 😤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درامد ندارم

از  اطرافیانم بیشتر درس خوندم فقط من بیکارم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
منم درامدندارم.کنج خونه افسرده شدم😭

خیلی بده من یه جا کار خوب پیدا کردم بهم پیشنهاد بی شرمانه داد😭😭

امشب.   ❤️تو راشبیه به ماه کردم❤️تو بهتر از ماهی من اشتباه کردم❤️
ببخشیدا فضولیع😂چق درمیاری؟

قبلا سفارش نمیگرفتم..  کلا یه ماهم نمیشه که  سفارش  میگیرم  ولی به خاطر درسا   فعلا نمیتونم زیاد گذاشتم بعد امتحانا  قبلا زیاد میکشیدم ولی  واسه دوستام و بقیه همینجوری...بستگی داره کاملا به اینکه چقد فعالیت کنی و چند تا سفارش بگیری

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
خیلی بده من یه جا کار خوب پیدا کردم بهم پیشنهاد بی شرمانه داد😭😭

هر کاری ارزش انجام دادن نداره بهتره ادم خونه بشینه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
من که بلد نیستم

یادبگیر😍👩‍🎨 هم لذت بخشه هم   میتونی درامد داشته باشی راحت

منم دارم اموزشای مجازی  رو اماده میکنم  هروقت اماده شد  اگ دوس داشته باشی خبرت کنم

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙