2777
2789

بازن 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم تازگیا رفتی

نه نرفتم ولی اشنام رفته بود تجریش میگفت همه چی تو روال عادی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

ی تجریش و ی تهران.باز

بازار تجریش بسته باشه انگار تهران کلا بسته ست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
داخل بازارش فعاله خیلی وقته، تمام ابمیوه فروشیا و فست فودیا .... شلوغ قشنگ میشینن مردم غذا و هر چی ب ...

آره بخدا همه هجوم بردن فست فودیا خیلی بچسب هم میشینن انگار نه انگار کرونایی هست

میگم بنظرتون باقالی گیر میاد اونجا یا تموم شده

همیشه همه چی هست هر وقت جیزی پیدا نکردی مستقیم تجریش من خودم تو زمستون بامیه خریدم البته من نزدیکم بیشتر خریدام اونجاس

همیشه همه چی هست هر وقت جیزی پیدا نکردی مستقیم تجریش من خودم تو زمستون بامیه خریدم البته من نزدیکم ب ...

خوشبحالت نزدیکی من عاشق اون بازترم دلم وا میشه میرم تا ساعت چند بازن؟