2777
2789
عنوان

تراشیدن موی دختر بچها

4923 بازدید | 37 پست

سلام خانومهای گل.صبحتون بخیر

من موهام خیلییی پر و مشکی و ضخیمن مامانم میگ اصلا موهاتو کوتاه نکردم

ولی الان دخترم موهاش خیلی کم و خرمایی و نرم و فر فری شدن.مادرشوهرم میگ بزنشون تا پر بشن

مامانم میگ ربطی ندار مگ من موهای تو رو زدم که الان پرن

میترسمم بزنمشون رنگ موهاش عوض شن اخه الان خیلی نازن.دخترم۱ سالشه

تجربه شما چیه؟؟؟

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

نزن 

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این خرافات.دختر بچه قشنگیش به اون موهای نازش.کوتاه نکن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

عزیزم تاثیری نداره ژنتیکیه بزنی نزنی اون همونیه که هست به خورد و خوراکشم مربوطه دختر منم وقتی به دنیا اومد موهاش مشکی و زیاد بود ولی الان که ۱۵ ماهه ست موهاش روشن شده و کم، چون چیزی نمیخوره منم شیر درست و حسابی ندارم بدم بهش موهاش کم شده و نازک

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

تراشیدن مو هیچ ربطی در پرپشتی مو نداره اینو از یک دکتر توی تلویزون شنیدم..دخترت مگه چند سالشه بزرگ بشه مثل تو میشه موهاش پر میشع شک نکن.دختر خاله منم اینطور بود الان شده سرش پر از مو پر ماشالله..تا ۴سالگی موهاش یکی در میان بود

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

ای جانم دختر من نزدیک سه ساله.موهاش همین قدر جلوی موهاش خیلی کمه.دکترش گفت خودش خوب میشه فقط تغذیه کودک خیلی مهمه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم تاثیری نداره ژنتیکیه بزنی نزنی اون همونیه که هست به خورد و خوراکشم مربوطه دختر منم وقتی به دنی ...

دقیقا مثل دختر من زمانی که زایمان کردم.همه گفتن چی خوردی اینقد سرش مودار ولی بعد ۷یا۸ماه همه ریختن

ای جانم دختر من نزدیک سه ساله.موهاش همین قدر جلوی موهاش خیلی کمه.دکترش گفت خودش خوب میشه فقط تغذیه ک ...

چی بیشتر بدم بخور