2777
2789

نیست عزیزم

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا بدون بیهوشی هم ترس نداره اونقدر من ماه پیش انداختم درد پریودی داری اونم واسه چند دقیقه

اخه ناهیدجان‌من خیلی میترسم من تورابطه هم خیلی درددارم خیلیا همش بادرده رابطم میدونم نمیتونم تحمل کنم

من دیروز عکس رنگی دادم درد نداره اصلا منو کلی این سایت خوندم و ترسوندنم ولی دل زدم ب دریا گفتم هرچه بادا باد

رفتم ریلکس دراز کشیدمو به قول خانمه تا اومدم داد بزنم تموم شد درد داشت ولی عین دوران پریودی در حد پنج دقیقه 

🌷
اخه ناهیدجان‌من خیلی میترسم من تورابطه هم خیلی درددارم خیلیا همش بادرده رابطم میدونم نمیتونم تحمل کن ...

منم همینجوریم نسبتا تازه خیلی نازک نارنجی و حساسم اما واقعا واسه چند  دقیقه بود بعدش تمام فقط میره تو لوله هات یه کوچولو دردش بیشتر میشه من تند تند نفس عمیق میکشیدم که خیبی خوب بود

من دیروز عکس رنگی دادم درد نداره اصلا منو کلی این سایت خوندم و ترسوندنم ولی دل زدم ب دریا گفتم هرچه ...

خیلی دلم‌میخادبرم همه راهارورفتم مونده عکس رنگی ولی میترسم برم نتونم تحمل کنم نزارم اصلا