2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم واسه منم نوشت لوله هام بازن راستی برای شما چند بار مواد تزریق کرد؟ 

یه شیشه که داخلش اون مایع بودرو داخل اون سرنگ بزرگه ریختو سه دفعه تزریق کرد.منظورت اینه چندتاازاون شیشه مایع هارو تزریق کرد یاهمون یکی رو چنددفه ریخته?

دکتر واسه منم عکس رنگی نوشته خیلی درد داره؟؟من بهش فکر میکنم استرس میگیرم

نه اونقداکه میگن نداره.دردش درحد سه دقیقس.یکم دردداره ولی خیلی زوداروم میشه ادامه دارنیس.واقعا قابل تحمله

یه شیشه که داخلش اون مایع بودرو داخل اون سرنگ بزرگه ریختو سه دفعه تزریق کرد.منظورت اینه چندتاازاون ش ...

اره همون تعداد تزریق رو میگم واسه من سه بار مواد رو ریخت که گفت بازه الان نزدیک 6 روز از موعدمم میگذره هنوز پریود نشدم نمیدونم چرا شما پیش دکتر نرفتی؟ 

اره همون تعداد تزریق رو میگم واسه من سه بار مواد رو ریخت که گفت بازه الان نزدیک 6 روز از موعدمم میگذ ...

من تازه دیروزجوابش روگرفتم.شنبه نوبت دکترزدم.ایشالله بارداری عزیزم.شمانشون دکترت دادی جواب عکست رو?

من تازه دیروزجوابش روگرفتم.شنبه نوبت دکترزدم.ایشالله بارداری عزیزم.شمانشون دکترت دادی جواب عکست رو?

اره گفت خوبه و بعد کلی دارو داد گفت پریود شدی شروع کن که هنوز نشدم دکترمم نی ازش بپرسم تاخیرم واسه چیه شما اگر دکتر رفتی ازش بپرس بعد عکس رنگی تاخیر در پریودی هست یا نه به منم خبرشو بده🤗

اره گفت خوبه و بعد کلی دارو داد گفت پریود شدی شروع کن که هنوز نشدم دکترمم نی ازش بپرسم تاخیرم واسه چ ...

باشه حتما رفتم ازش میپرسم.اگم یادم رفت شنبه خبرشوبهت بدم یه پیام بده بم بهت بگم