سلام .بچها من چند ساله روش های مختلف رو دنبال میکنم تا برسم ب تناسب اندام و هرگز ناامید نشدم .تا ۲ ماه پیش که یهو متوجه شدم سایز کم میکنم و وزنم کمتر شده،یعنی کاملا از حالت استپ بیرون اومدم .ن تبلیغه ن دروغ .کاملا واقعیه .هررکی خواست میتونم رایگاان بهش بگم .خوشحال میشم ببینم کسی با روش من حالش خوب شده
عزیزم برای نفخ چ کار کنم.شکم من خیلی باد داره و معده ام بعد از هر وعده غذا شدید باد میکنه
هرروز قبل ناشتایی ی ربع قبلش اب جوشیده بخور شبم قبل خواب ی لیوان بخور .هیچکس بدتر من نبود تو نفخ .عاجز شده بودم کلا شکمم بخاطر همین جلو بود .بااین روش کامل از بین رفته الان ۳ ماهه اصلا نفخ ندارم .در ضمن تونسی خاکشیرم بخوری خیلی عالیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استاتر تبریک میگم مشخص نسبت به عکس قبلی لاغرتر شده شکمت ولی هنوز تخت نشده منم تجربمو میگم ببی ...
عززیزم ممنون ک گفتی .مرسی عزیزم
ببین من قبل تمرینایی ک گفتم همین حرکات پلانک و کلا تمرینات لاغریو میرفتم میدیدم هیچ تاثیری نداره منم ولش کردم اومدم سراغ این روش های ک گفتم .الانم چشم بازم اونا رو ادامه میدم و مطمنم الان جواب میگیرم ب امید خدا
[QUOTE=140788162]اخه قدم حدود١٦٩ ايناس بعد دوس داشتم پاهام و بازوهام تپل باشه و گرنه كمرم خيلي خوبه باريك ...[/QUOTEجالبع میبینم هر کی اون چیزی ک نداره رو دوس داره .من قبلا از بازوهام بدم میومد ولی خدا شاهده از وقتی ب خودم گفتم ک قشنگن و دوس داشتنی ان کم کم با لاغر شدن بدنم بازومم کوچولوتر شدم.نمیدونم شاید قدرت تلقینه و کوچولو نشده و من اینطور فک میکنم
ببین لطفا لطفا خواهشا میخوایدکم کنی،تغذیتو درس کن ،نوشابه ،فست فود ،شیرینی ،رولت،هررچیز شیرین دوررررش خط قرمز بکش ،وقتی گشنت شد میوه بخورر،کاهو بخور ،اب بخور .و تا میتونی دور غذاهای ممنوعه نرووو .ب این فک کن ک تو لایق تناسب اندامی و حتما میرسی بهش و در اخر روش هایی ک گفتمو انجام بده .اگ مثلا میگم نتونسی طناب بزنی حسش نبود ی اهنگ بزار تو گوشت و توخونه راه برووو ،میخوام بگم بیکار نشین انتظار لاغری داشته باش،تناسب اندام باید براش تلاش کرد ک مطمنم شما ارادشو داری
من تناسب انداممو مدیون رفتن دوس پسر عزیزم از زندگیم هستم .چون اون ک رفتش ب سرم زد ک عالی بشم،اوایل بخاطر این بود ک ظاهری اونقدررخوب بشم ک کسی ترکم نکنه ولی بعد ی مدت کم کم فهمیدم همه چی ظاهر خوب نیس ،و سعی کردم ب غیر از رسیدن ب اندامم ،ب درونمم بپردازم و سعی کنم خودمو از همه لحاظ عالی کنم .حالا میبینم وقتی ب روحت و دورنت بپردازی ک خوب بشه کم کم ظاهرم عوض میشه