2777
2789
عنوان

معجزه زندگی من😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 158 پست
عزیزم برای نفخ چ کار کنم.شکم من خیلی باد داره و معده ام بعد از هر وعده غذا شدید باد میکنه

هرروز قبل ناشتایی ی ربع قبلش اب جوشیده بخور شبم قبل خواب ی لیوان بخور .هیچکس بدتر من نبود تو نفخ .عاجز شده بودم کلا شکمم بخاطر همین جلو بود .بااین روش کامل از بین رفته الان ۳ ماهه اصلا نفخ ندارم .در ضمن تونسی خاکشیرم بخوری خیلی عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر تبریک میگم مشخص نسبت به عکس قبلی لاغرتر شده شکمت ولی هنوز تخت نشده  منم تجربمو میگم ببی ...

عززیزم ممنون ک گفتی .مرسی عزیزم 

ببین من قبل تمرینایی ک گفتم همین حرکات پلانک و کلا تمرینات لاغریو میرفتم میدیدم هیچ تاثیری نداره منم ولش کردم اومدم سراغ این روش های ک گفتم .الانم چشم بازم اونا رو ادامه میدم و مطمنم الان جواب میگیرم ب امید خدا

ببین من امتحان میکنم  نشه میام میزنمتا😂😂😂😂😂

بی اعصاب جاااااان شماااا ب شدنش فک کن و انرژی خوب بخودت بده ،بعدم ی مدت انجام بده اگ نشد بیا منو بزن .من کلی تغییر کرده بدنم

مرسی گلم اگه بخوام سنم هم در نظر بگیرم ،قد 161،سنمم 37 با وجود یک زایمان وزن 63 برام عالیه یعنی شش ک ...

ببینید بنظرم وزنتون خیلی خوبه بهتره سایز کم کنید ،این روش ها خیلی خووبن تاثیرش میبینید من مطمنم .ماشالا ک ارادشم دارید روزی ۳۰ دقیقه برا بدنتون وقت بزارید و لذتشو ببرید

[QUOTE=140788162]اخه قدم حدود١٦٩ ايناس بعد  دوس داشتم پاهام و بازوهام تپل باشه  و گرنه كمرم خيلي خوبه باريك ...[/QUOTEجالبع میبینم هر کی اون چیزی ک نداره رو دوس داره .من قبلا از بازوهام بدم میومد ولی خدا شاهده از وقتی ب خودم گفتم ک قشنگن و دوس داشتنی ان کم کم با لاغر شدن بدنم بازومم کوچولوتر شدم.نمیدونم شاید قدرت تلقینه و کوچولو نشده و من اینطور فک میکنم

خیلیا امکانشو ندارن هر روز برن بیرون .بله تو خونم تاثیردارره😁

😅من کلا باشگاه بدنسازی رو آوردم خونه.

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
😅من کلا باشگاه بدنسازی رو آوردم خونه.

کار بسیار عالی میکنی ،واقعا الان شرایط باشگا رفتن نیس،من خودم صبح و عصر سرکارم نمیرسم برم باشگا ،تایم استراحتم تو اتاقم ورزش میکنم ،گاهی اهنگ رقص میزارم قررر میدمممم 💃💃😁😁😁

کار بسیار عالی میکنی ،واقعا الان شرایط باشگا رفتن نیس،من خودم صبح و عصر سرکارم نمیرسم برم باشگا ،تای ...

وای دقیقا منم همینطورم دیروز کلی رقصیدم😆

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
من حدودا۲۰تااضافه  دارما☹

ببین لطفا لطفا خواهشا میخوایدکم کنی،تغذیتو درس کن ،نوشابه ،فست فود ،شیرینی ،رولت،هررچیز شیرین دوررررش خط قرمز بکش ،وقتی گشنت شد میوه بخورر،کاهو بخور ،اب بخور .و تا میتونی دور غذاهای ممنوعه نرووو ‌.ب این فک کن ک تو لایق تناسب اندامی و حتما میرسی بهش و در اخر روش هایی ک گفتمو انجام بده .اگ مثلا میگم نتونسی طناب بزنی حسش نبود ی اهنگ بزار تو گوشت و توخونه راه برووو ،میخوام بگم بیکار نشین انتظار لاغری داشته باش،تناسب اندام باید براش تلاش کرد ک مطمنم شما ارادشو داری

وای دقیقا منم همینطورم دیروز کلی رقصیدم😆

من تناسب انداممو مدیون رفتن دوس پسر عزیزم از زندگیم هستم .چون اون ک رفتش ب سرم زد ک عالی بشم،اوایل بخاطر این بود ک ظاهری اونقدررخوب بشم ک کسی ترکم نکنه ولی بعد ی مدت کم کم فهمیدم همه چی ظاهر خوب نیس ،و سعی کردم ب غیر از رسیدن ب اندامم ،ب درونمم بپردازم و سعی کنم خودمو از همه لحاظ عالی کنم .حالا میبینم وقتی ب روحت و دورنت بپردازی ک خوب بشه کم کم ظاهرم عوض میشه