2777
2789
عنوان

تناسب اندام و لاغری با روش من

413 بازدید | 12 پست

خیلی روش رو امتحان کردم تا سایز کم کنم و لاغر شم ولی نمیشدم،اظافه وزن نداشتم ولی سایز کم کردن برام خیلی سخت بود .تا اینکه با این روش عالیییییی ک خودم ابداعش کردم تونسم تو عرض ۲ ماه کلی سایز کم کنم و شکمم تقریبا نصف شدددد،تازه بعضی روزا وقت نمیکردم انجام بدم یا گاهی غذاهای ممنوعه رو بدون استرس میخوردم ولی روشش عالیه .خدایا شکرررت😍😍💃💃💃💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید اول همه بگم شاید بعضی ها بیان بگن مگه میشه؟مگه داریم؟؟؟باید بهتون بگم که بعلله هم میشع و هم داررریم .من کلی روش ها و حرکات رو رفتم ولی اثر نکرد ولی این روش ها ک میگم رو لااقل ۱۰ روز امتحان کنید ،میبینید ک چطور کم کم شکل بدنتون تغییر میکنه ،پس انرژی مثبتت و روحیه خوبتون رو حفظ کنید و حتما شب ها قبل خواب عکس ی مدلی ک خوشتون میاد رو ببینید و تجسم کنیددد ک شما هم این مدل شدین‌.خب الان میگم😁

صبح که از خواب پا میشین ،آب جوشیده و ولرم بخورید حداقل ۲ لیوان .اگه براتون سخته از ی لیوان شرو کنید ،من ابجوش رو ی نیم ساعت میزارم خنک شه بعد اب لیمو میریزم داخلش و میل میکنممم.بعد ی نیم ساعت با خیال راحت صبحونه میخورم ،اینم بگم خوابتون رو حتما تنظیم کنید،انتظار نداشته باشید ۱۱ صبح پاشید و این روش جواب بده . نوشششابه ،شیرینی،فست فود ،غذاهای چرررب ،پرکالری و شیرین و پرشکررر ممنوع .عوضش خودتون رو عادت بدین ب سبزی و کاهووو میوه . اینا در مورد خوراک بود 

من هر روز ب مدت ی ربع،بدون طناب با دستام طناب میزنم ،کم کم ۱۰۰۰ تا میرم .روزای اول ۶۰۰ تا میزدم ،کم کم زیادش کردم ،گاهی ۱۵۰۰ تا هم میرم 

این روش باعث افتادگی رحم نمیشع ،چون زیاد بالا نمیپرید ،عوضش هم چربی آب میکنه هم بدنتون شکل میگیره و هم سینه و باسنتون خوشگل میششششه 

فوووق العادس 

این روش باعث گرم شدن بدن میشه و بعدش ب مدت ۲۰ الی ۳۰ مین حلقه میزنم .البته گاهی میشه یادم بده حلقه رو ولی اینا باهم موثرررره.

بازم میگم این روش روی من جواب داد و من فوق العاده رو ذهنم کار میکنم و دایم میگم بدنم زیباس و دوسش دارم و میرسم ب اندام ایده الم .تازه میخوااام مرررربی بدنسازی هم بششششم😍💃😁

دایم با خودتون بگید داشتن اندام ورزیده و زیبا حق و سهم منه و من میتونم .تاااازززه من تو دفتر آرزوهامم ۳ ماه پیش ک تپلی بودم نوشتم هدف من رسیدن ب اندام ایده ال و زیباسسس و الان بعد ۳ ماه میبینم خیلی موفق شششدم .شما هم میتونید خوشگلا💋💋💃