2777
2789
عنوان

بارداری و کرونا

413 بازدید | 31 پست

سلام عزیزان لطفا راهنمایی کنین

من دیروز ازمایشم بارداری مثبت شد خداروشکر

اما متاسفانه مشخص شد مادرم کرونا خفیف داره منم چند روز پیش رفتم خونشون

امروز پنجشنبه ست خیلی دکتری نیس تو شهرمون

خیلییییییی نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تو این چند روز هیچ علائمی نداشتید نگران نباشید 

تبتون رو الان اندازه بگیرید شب هم اندازه بگیرید 

۴۰۳۰هم زنگ بزنی راهنماییت میکنند

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

مادرم هفته ی پیش تب و لرز داشت رفت درمانگاه البته عفونت ادراری هم داشت دکتر گفت چون روزه گرفتی اب بدنت رفته عفونتت رفته بالا 

چند روز بعد گفت اصلا مزه نمیفهمم تو دهنم

این هفته علایم خاصی نداشت یه کوچولو سرفه خفیف و بیشتر بی حالی

چه ازمایشی ازم میگیرن چون حاملم؟

آزمایش خون

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چه ازمایشی ازم میگیرن چون حاملم؟

هم ازمایش خون هست هم تست از مخاط پشت حلق 

اگه ارت پرسیدن کدوم بگو پشت حلق چون دقیقتره جوابش و درصد خطاش کمتره...ربطی به بارداری نداره ازمایشاش گلم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مادرم هفته ی پیش تب و لرز داشت رفت درمانگاه البته عفونت ادراری هم داشت دکتر گفت چون روزه گرفتی اب بد ...

سی تی اسکن رفته مادرتون؟

باید کجا برم بیمارستان یا پیش دکتر داخلی اینا تو بیرون؟

بیمارستانا تست میگیرن فک کنم..ولی با ماسک و دستکش و محلول ضدعفونی برو حسابی مواظب باش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴