من ۳۲ هفته ام رفتم سونو بچم سرش داخل واژن بود و وزنش هم کم بود. دکتر گفت احتمال زایمان زودرس داری؟ کسی بوده اینجوری بوده باشه و سر موقع زایمان کرده باشه؟علائمتون چی بود؟ از دیشب تا حالا خواب ب چشممم نیومده نگران بچمم .
والا منم همینطورم معاینم کرد گفت دهانه رحمت نرم شده واسم امپول نوشت بتامتازون هم 4 تا واسم زد گفت تا اگه زایمان زود رس بگیری ریه بچه کامل باشه و هیچ مشکلی تو تولدش پیش نیاد ولی الان استراحتم گفته فقط استراحت کن راه نرو شیاف هم هر 12 ساعت یکی بزن تا سر موعدش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دیشب چهارتا آمپول زدم و گفت استراحت کن. شما هم بچت پایینه؟
پایین خیلی نه ولی لکه داشتم درد پرودی هم داشتم حتی دوشب پشت سر هم درد شدیدی داشتم که دکتر گفت حد اقل بزار بکشونیمش تا 37 هفته یکم کامل شه اگه امپول بتا زدی خوبه دکتر میگه این امپول دو هفته رشد بچه رو جلو میندازه نگران واسه تولدش نباش ولی استراحت کن