2777
2789

من ۳۲ هفته ام رفتم سونو بچم سرش داخل واژن بود و وزنش هم کم بود. دکتر گفت احتمال زایمان زودرس داری؟ کسی بوده اینجوری بوده باشه و سر موقع زایمان کرده باشه؟علائمتون چی بود؟ از دیشب تا حالا خواب ب چشممم نیومده نگران بچمم . 

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

والا منم همینطورم معاینم کرد گفت دهانه رحمت نرم شده واسم امپول نوشت بتامتازون هم 4 تا واسم زد گفت تا اگه زایمان زود رس بگیری ریه بچه کامل باشه و هیچ مشکلی تو تولدش پیش نیاد ولی الان استراحتم گفته فقط استراحت کن راه نرو شیاف هم هر 12 ساعت یکی بزن تا سر موعدش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم همینطورم معاینم کرد گفت دهانه رحمت نرم شده واسم امپول نوشت بتامتازون هم 4 تا واسم زد گفت تا ...

منم دیشب چهارتا آمپول زدم و گفت استراحت کن. شما هم بچت پایینه؟

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار
دیگه فقط بخواب تا ۳۸ هفته استراحت مطلق باش علایمش دردای پریودی ،لکه بینی،انقباض شکم 

میگم انقباظ شکم چطوریه یعنی شکم سفت میشه من درد پریودی رو دارم شکم درد و کمر درد هم دارم اما انقباظ رو نمیدونم چطوری میشه

منکه همش انقباض دارم ۴تاحالا ۱۴بار داشتم پرولوتون میزنم بیفایدس دکتر گفت زیاد بود برو بستری شو سولفا ...

سولفات نیاز نیست فقط و فقط استراحت 

شبا موق خواب پاها رو بالاتر از سرت بذار حمام هفته ای یک یا دوبار فقط برو اونم چنددقیقه بیشتر نشه

خدای من خودت میدونی ازت چی میخوام...
میگم انقباظ شکم چطوریه یعنی شکم سفت میشه من درد پریودی رو دارم شکم درد و کمر درد هم دارم اما انقباظ ...

شکم سفته یا مثلا این حس رو داری که بچه خودشو سفت کرده 

خدای من خودت میدونی ازت چی میخوام...
منم دیشب چهارتا آمپول زدم و گفت استراحت کن. شما هم بچت پایینه؟

پایین خیلی نه ولی لکه داشتم درد پرودی هم داشتم حتی دوشب پشت سر هم درد شدیدی داشتم که دکتر گفت حد اقل بزار بکشونیمش تا 37 هفته یکم کامل شه اگه امپول بتا زدی خوبه دکتر میگه این امپول دو هفته رشد بچه رو جلو میندازه نگران واسه تولدش نباش ولی استراحت کن