2777
2789
عنوان

چقدر بیکاری دانشجوی پزشکی که تو‌تاپیکا ول میکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 24 پست
چرا برا کسی که نمیشناسیش اعصاب خودتو خورد میکنی من حتی برا کسی که میشناسمم اعصابمو خورد نمیکنم  ...

چطور تاپیک رو قفل کنم

می‌دونی از‌چی ناراحت شدم

اینکه تو‌امضا نوشته حق نداری تا خودم نخواستم لایک ام کنین ولی خودش ریپلای می‌کنه.

بعدا رفته تاپیک زده.....اونجا جوابمو بده...،

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
من که کارمندم بله مدرکمم معتبره البته من با کنکور بودم همه ازمونام ولی در مجموع درست نیست ادم ارزش م ...

من پایین نیاوردم گفتم بعدا میخونه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کارمندم بله مدرکمم معتبره البته من با کنکور بودم همه ازمونام ولی در مجموع درست نیست ادم ارزش م ...

بله زمان ما سخت بود. ولی الان حتی دانشگاه آزاد برای رشته های برق و مکانیک و نقشه کشی و روانشناسی.و خیلی خیلی رشته های دیگه بدون کنکور بر میداره

من درجریان تاپیک نیستم

ولی من خودم پزشکی میخونم و مثل همه دانشجوهای دیگه تو تاپیکا میچرخم

کی بهتون گفته دانشجو پزشکی حق یا وقته تاپیک گردی ونت گردی نداره؟

فقط طلاق

من بی ارزش نکردم برای ازدواج و زندگی گفتم مهم نیست به درد نمیخوره .می‌تونه بعدا راحت ادامه تحصیل بده

در کل دو نفر هم کفو باشن بهتره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

تو امضات راجع به فرشته ح نوشتی یعنی چی؟؟؟یه زن که به بچه ها تجاوز میکنه؟!چطور؟از کجا فهمیدی؟

خدایا مرسی  

من چون خودم کادر درمانم و‌مدونم اصلا اصلا وقت ندارن

منظور از تاپیک هم تاپیکهای خاله زنکیه کسی که روزی پنج تا تاپیک میزنه و‌متاهله و از غذای ناهار و شام و قرمه سبزی و اینکه چی بپزم و نپزم   حرف میزنه دانشجوی پزشکیه.من تو خوابگاه میدیدم بچه ها اصلا وقت ندارن منظورم هر تاپیک و نت نیست 

در کل دو نفر هم کفو باشن بهتره.

بله ولی  تحصیلات به نظرم اصلا ملاک نیست و سطح فرهنگی مهمه.

حالا تاپیک رو چطور قفل کنم

چطور تاپیک رو قفل کنم می‌دونی از‌چی ناراحت شدم اینکه تو‌امضا نوشته حق نداری تا خودم نخواستم لایک ا ...

میدونم منم منطق بعضی هارو اینجا قبول ندارم واقعا

اون زنگ بالا سمت چپ بزن بعد سه خط سمت راستو بزن برو توی تبادل نظرهای من و تاپیکی که درست کردی رو قفل کن

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

نه عزیزم من خودم اینجا خیلی دلنشجوی پزشکی دیدم هستن و میان، خب مگه نباید بیان؟ اونام دیگه مثل ما برای سرگرمی میان اینجا

و اینکه درسته قبول دارم تنصیلات شعور نمیاره گلی خیلی مهمه، مخصوصا واسه  ازدواج، کسانی که از لحاظ تحصیلات بهم نزدیک باشن خب بهتر همو میفهمن، دیدیشون باز تر هست.، ب نظر من تحصیلات خیلیم مهمه  ولی یه رشته خگب نه لین رشته های الکی بدون کنکور