2777
2789
عنوان

کسی تجربه اندوسکوپی کودک رو داره ؟

8038 بازدید | 24 پست

دخترم ۳/۵ سالشه . الرژی و رفلاکس داره ‌ . دکتر براش اندوسکوپی نوشته ولی همه اطرافیانم میخوان منصرفم کنن . میگن بچه خیلی اذیت میشه . شما تجربه ای ندارید ؟ 

الهی و ربی من لی غیرک ( خدا یا من به جز تو چه کسی را دارم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس پنجم ک بودم یهو ب گچ حساسیت گرفتم همش یه ریز سرفه خشک میکردم مامانم منو برد دکتر منو ی نگاه انداخت گفت باید آندوسکوپی بشه یکی از آشناهامون وقتی مامانم پیشش گفت گفتش ب هیچ عنوان این کار رو نکن ببرش پیش ی دکتر دیگ مامان آدرسی دکتر خوب گوش و حلق و بینی رو گرفت منو برد فکر می کنی چه دارو هایی داد دوتا دونه اسپری و ی قرص لوراتادین بچه رو ببر پیش ی متخصص درست و حسابی بعدشم من همین امروز پیش دکتر طب سنتی بودم برا ریفلاکس بچه۷ ماهه ام البته از نوزادی ریفلاکس داشت از دکتر طب سنتی نسخه گرفتم خوب شد ولی ی مدت کاهلی کردم الان دوبتره بهم چیزای بیشتری گفت ک رعایت کنم حتما پیشی دکتر خوب ببرش

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
وای چه بد علایم آلرژیش چیه؟

فقط همین استفراغ های ناشی از رفلاکس . وقتی خامه یا شیر و ... میخوره استفراغش بیشتر میشه و اشتهاش کمتر 

فقط همین استفراغ های ناشی از رفلاکس . وقتی خامه یا شیر و ... میخوره استفراغش بیشتر میشه و اشتهاش کمت ...

فکر کنم باید یه مدت امپرازول بدی من دارم به دخترم میدم هم رفلاکس داره هم آلرژی 

من کلاس پنجم ک بودم یهو ب گچ حساسیت گرفتم همش یه ریز سرفه خشک میکردم مامانم منو برد دکتر منو ی نگاه ...

خیلی دکتر بردم . حتی طب سنتی . میگه طب سنتی برای رفلاکس درمان خاص نداره ‌ آلرژی هم که داره . با خوردن لبنیات خیلی بدتر میشه . ۳ ساله داره امپرازول میخوره

فکر کنم باید یه مدت امپرازول بدی من دارم به دخترم میدم هم رفلاکس داره هم آلرژی 

۳ ساله داره میخوره ‌ دکتر میگه امپرازول طولانی مدت خودش عوارض داره.  میگه شاید بیماری زمینه ای دیگه ای هم داشته باشه که تشخیص داده نشده و با آندو میشه کامل مشکلات معده اش رو فهمید 

خیلی دکتر بردم . حتی طب سنتی . میگه طب سنتی برای رفلاکس درمان خاص نداره ‌ آلرژی هم که داره . با خورد ...

امروز دکتر طب سنتی برا بچه ی من شربت آنتی ریفلاکس داده تو داروخانه هم میگفت پیدا میشهبعد گفته با روغن زنجبیل زیر جناغ سینه رو به اندازه ی گردی ماساژمیدی نیمه سمت راست گردیرو بیشتر ازسمت چپ فشار بده زیاد فشار ندی دردش بگیره ها بعدش اینکه بچه ی شما ی مدت لبنیات کمتر استفاده کنه شیرگوسفندی اگ میتونید تهیه کنید چون کمتر حساسیت زا هست 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

تو برنجتون از سبوس برنج ترجیحا ارگانیک استفادهکنید چون برنج سفید میتونه باعث ریفلاکس بشه اگ سبوس نداشتی زیره یا سبزیپلویی میتونی زیره رو بصورت دمکرده توچایی هم بدیبهش 

۳ ساله داره میخوره ‌ دکتر میگه امپرازول طولانی مدت خودش عوارض داره.  میگه شاید بیماری زمینه ای ...

سخته میفهمم حالا من میخواستم کم کم قرص امپرازول دخترمو قطع کنم ترسوندی دختره من حساسیت که داره خیلی سرفه میکنه بهش اسپری میزنم