2777
2789
عنوان

بچها من نياز دارم با يكي صحبت كنم اگه با كسي حرف نزنم الان دق ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 47 پست
من نتونستم بگم چون نميخواستم شوهرم ديدش نسبت بهم عوض ميشه چون ميشناسمش..ميدوني اين چه جوريه اين مدلي ...

من یخورده شرایطمم باعث این حس میشه.من چندسال بخاطر دانشگاه و بعدم ازدواج از خونوادم دور بودم.خیلیم دور.دیر ب دیر میبینمشون.اینجایی هم ک زندگی میکنم کسی دورمون زیاد نیست فقط مادرشوهرم اینا هستن.واسه همین شوهرم تا ی حدی حق میده حساس شم.خودشم تا میبینه تو قیافه ام هی میگه حرف بزن ببینم چته.دیگه منم هی غر میزنم...و اینکه نوه اولشون هم هست کلا خیلی قربون صدقه و توجه دارن بهش.منم حس غریبی بهم دست میده وقتی میبینم توجه همه سمت یکی دیگس.چون همشون خونواده ان و دورهمن.ولی امیدوارم سنش ک میره بالاتر حس منم بهتر شه

من یخورده شرایطمم باعث این حس میشه.من چندسال بخاطر دانشگاه و بعدم ازدواج از خونوادم دور بودم.خیلیم د ...

خداكنه كه اين حست بره واسه من كه نرررررفت...من همه كار كردم مشاوره رفتم هزارتا كاركردم نشد كه نشد..حالا خوبه شوهرامون ادماي احساسي هستن الان شوهرت دوست داره كه دركت ميكنه ديگه يا شوهر من دوسم داره كه بهم توجه ميكنه ديگه اما چرا تو كته ما نميره اخههههه كاش درست شيم بد درديه تا كسي توش نباشه متوجه نميشه اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداكنه كه اين حست بره واسه من كه نرررررفت...من همه كار كردم مشاوره رفتم هزارتا كاركردم نشد كه نشد..ح ...

امیدوارم حل بشه مشکلمون.فکر ادم داغون میشه.نمیدونم درسته یا نه ولی یبار دربارش با همسرت حرف بزن حتما.شاید بهترشه و درکت کنه.اگه حس میکنی منطقی برخورد میکنه.