naztabasom مدیر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 عنوان خانما میشه لطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 53 بازدید | 33 پست ۴ ساله ازدواج کردم من ۳۷ و شوهرم ۵۱ سال داریم،الان سه ماه شده با شوهرم ناراحتی پیدا کردیم😔 ب حدی ک امشب شوهرم گفت جدا بشیم😔😔 من نمیدونم چ اشتباهی کردم ک اینقدر برخوردش سرد شده 1399/03/22 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخیmelisa عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 506 من عموم بخواطر زن غریبه با دوتا بچه از زنش طلاق گرفت تو کجایه زمانی
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 یه درخواستی ازم داشت از رابطه زناشویی، من نتونستم عملی کنم، الان همون شده بلای زندگیم اونقدر سرد شده ... بهش بگو برو من نمیخوام طلاق بگیرم .من زندگیم رو دوست دارم کجا برم بزن رو فاز مظلوم نمایی چیکارت میخواد بکنه میندازدت بیرونکم نیار و جاهم نزنخدا به راه راست هدایتش کنه
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 من عموم بخواطر زن غریبه با دوتا بچه از زنش طلاق گرفت تو کجایه زمانی ن من اونقدر باهاش حرف میزنم واسه زنش ک اونم محبت میخواد بهش توجه کن، اصلا خودش متعجب میشه از حرفام
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 بهش بگو برو من نمیخوام طلاق بگیرم .من زندگیم رو دوست دارم کجا برم بزن رو فاز مظلوم نمایی ... الاهی آمین خدا از دهنت بشنوه
دخیmelisa عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 506 من زن دومش هستم ، میترسم واسش عادی باشه، اما اونقدر این ۴ سال از عشق و محبت گفته واسم، یهو این ۳ ماه ... یکیش طلاق بده دمی هم میده سومی هم میده دیگه واسش دیگه عادی میاد این کار
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 یکیش طلاق بده دمی هم میده سومی هم میده دیگه واسش دیگه عادی میاد این کار اولی رو طلاق نداده، و درستش هم نیست
دخیmelisa عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 506 اولی رو طلاق نداده، و درستش هم نیست یا خدا من 15 سالمه چیزایی در باره این چیزا میدونم ولی الان از کامپیوتر سخ میشه گف
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 نمیدونم این حرفم درسته یا ن، تو روخدا بد برداشت نکنید، من زدن دومش و موقت ۹۹ ساله هستم با ایشون، حتی ... خب باشه قصد زندگی داری بالاخره آدم همیشه آمادگی نداره طرف باید درک و شعور داشته باشه تو کار خودت رو بکن همون که فکر میکنی درسته مهریه همش الکیه کسی نخواد بده نمیده حالا میخواد ۱۰۰ تا باشه بهضیها هیچی روهم یه چی میکنن میدن بخدا
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 یا خدا من 15 سالمه چیزایی در باره این چیزا میدونم ولی الان از کامپیوتر سخ میشه گف ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 خب باشه قصد زندگی داری بالاخره آدم همیشه آمادگی نداره طرف باید درک و شعور داشته باشه ت ... از همه جنبه براش توضیح دادم ک خوب نیست عوارض داره ولی گوشش بدهکار نیست ، میگم خب برو بپرس برو بخون گوگل ، میگه همینکه تو میخونی خوبه
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 یه وقتایی ک بینمون ناراحتی کوچیکی میشد بهش میگفتم من از زندگیت برم بهتره تا ک اینقدر اذیت نشیامشب هم بهش گفتم اگه نفر دیگه ایی بیاد زندگیت من میرم ، از اینحرف ناراحت شده، میگه تو ک هی میگی میرم پ فردا بریم طلاق، گفتم اخه من واسه اذیتت گفتمهمیشه ن واسه دل خودم، امشبم واسه نفر دیگه اگر بیاد گفتم، همینو گرفت دستش
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 این چه نوع زندگیه اخه دیگه وقتی بدون فکر آدم یه کاری میکنه میشه این قبلش باید فکر کنیم🤔😥خدا کمکش کنه