naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 عنوان خانما میشه لطفا بیاید 53 بازدید | 33 پست ۴ ساله ازدواج کردم من ۳۷ و شوهرم ۵۱ سال داریم،الان سه ماه شده با شوهرم ناراحتی پیدا کردیم😔 ب حدی ک امشب شوهرم گفت جدا بشیم😔😔 من نمیدونم چ اشتباهی کردم ک اینقدر برخوردش سرد شده 1399/03/22 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 بگو مگه الکیه من نمیخوام جدا شم کجارو دارم برم بچسب بهش نازشو بکش
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 یکیو دوست داره میخواد ازت طلاق بگیره ازش نمیاد اینکار ولی نمیدونم، ناراحتیمون ب نظر خودش خیلی جدی هستش، اما از نظر من ن
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 یکیو دوست داره میخواد ازت طلاق بگیره بیخود مگه الکیه شهر هرته بگو برو جدا شو من طلاق نمیگیرممگه همینطوریه بره سختش میشه میاد میشینه سرجاش
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 بگو مگه الکیه من نمیخوام جدا شم کجارو دارم برم بچسب بهش نازشو بکش فایده نکرد، اونقدر قربون صدقش میرم همیشه
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 ازش نمیاد اینکار ولی نمیدونم، ناراحتیمون ب نظر خودش خیلی جدی هستش، اما از نظر من ن سر چیه ناراحتیتون البته اگه دوست داشتی بگو
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 بیخود مگه الکیه شهر هرته بگو برو جدا شو من طلاق نمیگیرم مگه همینطوریه بره سختش میشه میاد میش ... من زن دومش هستم ، میترسم واسش عادی باشه، اما اونقدر این ۴ سال از عشق و محبت گفته واسم، یهو این ۳ ماه سرد شد😔
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 فایده نکرد، اونقدر قربون صدقش میرم همیشه پس ولش کن بزار یه مدت تو حال خودش باشهببین دعای گنج العرش رو بخون خیلی حاجت میده منم همین الان صلوات میفرستم از خر شیطون بیاد پایین
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 سر چیه ناراحتیتون البته اگه دوست داشتی بگو یه درخواستی ازم داشت از رابطه زناشویی، من نتونستم عملی کنم، الان همون شده بلای زندگیم اونقدر سرد شده ک دیگه امشب گفت فردا میریم واسه طلاق🥺
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 پس ولش کن بزار یه مدت تو حال خودش باشه ببین دعای گنج العرش رو بخون خیلی حاجت میده منم همین الان صلو ... خیلی لطف میکنی🙏
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 من زن دومش هستم ، میترسم واسش عادی باشه، اما اونقدر این ۴ سال از عشق و محبت گفته واسم، یهو این ۳ ماه ... ااای بابا عجبا چرا واقعا این مردها اینطورین خوب نیست مرد تنوع طلببیخیالش شو باید سرش به سنگ بخوره تا ادم شه
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 پس ولش کن بزار یه مدت تو حال خودش باشه ببین دعای گنج العرش رو بخون خیلی حاجت میده منم همین الان صلو ... اما اینکه بزارمش ب حال خودش بیشتر اذیت میشم ، چون اونجوری میدونم بدتر میشه، یعنی عادی میشه واسش
دخیmelisa عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 506 بیخود مگه الکیه شهر هرته بگو برو جدا شو من طلاق نمیگیرم مگه همینطوریه بره سختش میشه میاد میش ... زمونه خرابه ببخشید
naztabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 80 ااای بابا عجبا چرا واقعا این مردها اینطورین خوب نیست مرد تنوع طلب بیخیالش شو باید سرش به سنگ ... نمیدونم این حرفم درسته یا ن، تو روخدا بد برداشت نکنید، من زدن دومش و موقت ۹۹ ساله هستم با ایشون، حتی مهریه نزدم چون قصد زندگی کردن داشتم