2777
2789
عنوان

خانما میشه لطفا بیاید

53 بازدید | 33 پست

۴ ساله ازدواج کردم من ۳۷ و شوهرم ۵۱ سال داریم،الان سه ماه شده با شوهرم ناراحتی پیدا کردیم😔 ب حدی ک امشب شوهرم گفت ‌جدا بشیم😔😔 من نمیدونم چ اشتباهی کردم ک اینقدر برخوردش سرد شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخود مگه الکیه شهر هرته  بگو برو جدا شو من طلاق نمیگیرم مگه همینطوریه بره سختش میشه میاد میش ...

من زن دومش هستم ، میترسم واسش عادی باشه، اما اونقدر این ۴ سال از عشق و محبت گفته واسم، یهو این ۳ ماه سرد شد😔

فایده نکرد، اونقدر قربون صدقش میرم همیشه 

پس ولش کن بزار یه مدت تو حال خودش باشه

ببین دعای گنج العرش رو بخون خیلی حاجت میده منم همین الان صلوات میفرستم از خر شیطون بیاد پایین

سر چیه ناراحتیتون البته اگه دوست داشتی بگو

یه درخواستی ازم داشت از رابطه زناشویی، من نتونستم عملی کنم، الان همون شده بلای زندگیم اونقدر سرد شده ک دیگه امشب گفت فردا میریم واسه طلاق🥺

من زن دومش هستم ، میترسم واسش عادی باشه، اما اونقدر این ۴ سال از عشق و محبت گفته واسم، یهو این ۳ ماه ...

ااای بابا 

عجبا چرا واقعا این مردها اینطورین خوب نیست مرد تنوع طلب

بیخیالش شو باید سرش به سنگ بخوره تا ادم شه

پس ولش کن بزار یه مدت تو حال خودش باشه ببین دعای گنج العرش رو بخون خیلی حاجت میده منم همین الان صلو ...

اما اینکه بزارمش ب حال خودش بیشتر اذیت میشم ، چون اونجوری میدونم بدتر میشه، یعنی عادی میشه واسش

ااای بابا  عجبا چرا واقعا این مردها اینطورین خوب نیست مرد تنوع طلب بیخیالش شو باید سرش به سنگ ...

نمیدونم این حرفم درسته یا ن، تو روخدا بد برداشت نکنید، من زدن دومش و موقت ۹۹ ساله هستم با ایشون، حتی مهریه نزدم چون قصد زندگی کردن داشتم