2777
2789

خیلیا گفتن هفته ۸تو تاپیکای دیگه دیدم.ولی تو نت نوشته بود هفته۵

برامن هفته ۵انجام داد ولی چیزی معلوم نبود😔

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

۵

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن عزیزم

از من به شما نصیحت خواهرانه 

انقدر سونو نده خصوصا سونو واژینال

منم انقدر الکی سونو دادم اخرش افتادم به لکه بینی 

با اینکه دکترا میگن ربطی نداره ولی من میگم داره

فقط صبر کن گلم پناه بر خدا

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

من تا هفته ۹ سونو نرفتم.

با اینکه حاملگی پرخطر با لکه بینی و دو سابقه سقط داشتم.

چرا زود میرید آخه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
صبر کن عزیزم از من به شما نصیحت خواهرانه  انقدر سونو نده خصوصا سونو واژینال منم انقدر الکی س ...

خود دکتر انجام داد من چیزی نگفتم آخه

تا میتونی سنوی واژنیال نرو تو ۵یا۶هفته گی با سنوی شکمی هم معلوم میشه 

البته برای من معلوم نشد 

و تا ۸هفته صبر کردم و با سنوی قلب باهم مشخص شد

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
چرا برامن دیده نشد😔

استرس نداشته باش به تجربه و مهارت سونولوژیستم بستگی داره  بر اساس اولین روز آخرین پریودت ۸هفته شدی برو

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
من تا هفته ۹ سونو نرفتم. با اینکه حاملگی پرخطر با لکه بینی و دو سابقه سقط داشتم. چرا زود میرید آخه

دکتر گفت بیا آخه.خودم که نخواستم