2777
2789
تو حالت نیم سایه باشه اوکیه براش بله بگو عزیزم

مرسی❤

این گلم ژینوراس از اول همینطور پژمردس احساس میکنم باید نور مستقیم بهش بخوره درسته؟؟بعدش خاکشو بهتر نیس عوض کنم؟؟اگه اره چه نوع خاکی براش مناسبه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی❤ این گلم ژینوراس از اول همینطور پژمردس احساس میکنم باید نور مستقیم بهش بخوره درسته؟؟بعدش خاکشو ...

هر وقت خاک تا عمق  سه سانت خشک شد آبیاری کن

به نور غیر مستقیم احتیاج داره نور مستقیم باعث سوختگی نوک برگها میشه اما نور غیر مستقیم باید زیاد باشد که حالت رنگی برگش باقی بمونه

ترکیب خاک برگ و پیت ماس به صورت مساوی مناسبه

خواهش می کنم عزیزم تاپیک سیو میمونه دوست داشتی سیو کن هر وقت سوالی داشتی درخدمتم

سلام خوبین؟

من یه سوال داشتم درباره پتوس.

یه گل پتوس دارم که رشدش خیلی خوبه و زود رشد میکنه بعد من دو سه بار ازش قلمه زدم ولی نمیگیرن...از تو نت هم روش قلمه گرفتن رو انجام دادم 2 بار گذاشتم تو آب ریشه زدن به خاک منتقل کردم که بعد از یک هفته خراب شدن...این دفه هم مستقیم تو خاک کاشتم تا یه هفته خیلی سرحال بود ولی الان پژمرده شده....چیکار کنم؟؟

من عاشق حسنی یوسفم توی حیاط جایی هست که سایه میفته و نور غیر مستقیم میتابه میتونم اونجا بزارم !؟میگن حسنی یوسف توی زمستون توی حیاط نور صبح رو بگیره کافیه و دوام میاره این درسته!؟من جنوب زندگی میکنم بنظرتون حسنی یوسف تحمل سرمای زمستون رو داره 

سلام عزیزم ستون فقرات شیطان یه اسم داشت یادم نیست این گل من رو شاخه هاش و بعضی برگاش یه چیز سفید حالت برفک زده برگای تازه جوونه زدشم خشک کرده بنظرت چیکار میشه کرد خیلی دوسش داشتم ناراحتم براش هیچکاریم نکردم نمیدونم چرا اینطوری شد

تمام دردهای آدمی ناشی از روابطش با دیگران است:شوپنهاور