2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا کمک،،لکه بینی

39 بازدید | 5 پست

۲ماهه اقدام هستم،ماه قبل ک پریود شدم ماه رمضون بود هم قبل پریود هم بعدش لکه بینی داشتم تا ۱۰روز،،همیشه فبل و بعدش لک میبینم اما نه انقد طولانی،،چون سیاهدونه وزیره مصرف کردم پیش خودم گفتم شاید بخاطر اونه،،حالا من باید لکه بینیام هم  جز پریود حساب کن یا نه.؟؟جای خوندم لکه بینی نباید حساب کرد روزی ک خونریزی شروع میشه پریود حساب میشه برای تخمک گذاری هم همینطور،،دوستان کسی اطلاعی داره من ک گیج شدم اصلا

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
منم شنیدم روزی که خونریزی شروع میشه روز اول حساب میشه

بعدش چطور؟منظورم اینه ک خونریزی شروع میشه بعد تبدیل میشه ب لک و تموم میشه اونم نباید حساب کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش چطور؟منظورم اینه ک خونریزی شروع میشه بعد تبدیل میشه ب لک و تموم میشه اونم نباید حساب کنم؟

فکر کنم خونریزی که شروع بشه دیگه پریود حساب میشه 

بعدش اگه لک بشه دیگه مهم نیست 

فقط از سه روز بیشتر باشه

فکر کنم خونریزی که شروع بشه دیگه پریود حساب میشه  بعدش اگه لک بشه دیگه مهم نیست  فقط از ...

ممنون از اینکه جوابمو دادی ۱۴تا صلوات به نیت اینکه بارداریت به سلامتی و خوشی ب اتمام برسه فرستادم