2777
2789
حدود 850.من چشم پزشکی هم رفتم باید عینک بگیرم.

پارسال ۷۰۰ بود 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سوالای ازمون رو داخل اینستا میفروشن من چند ماه پیش خریدم رفتم امتحان دادم دقیقا همونا بود.

نیاز نیست از اینستا بخری تو بازار رایگان هستش

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بازار مث ایین نامه نیس 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

اپلیکیشن ازمون ایین نامه رو دانلود کن 

تست بزن ، امتحانش مثل هموناست

ولی خب از اول باید ی دور کتاب رو بخونی که تسلط داشته باشی

جدی یعنی اصلا کتاب نمیخونن؟ پس از کجا میدونن تستی که دارن میزنن جوابش درسته. الان پیش خودت نگی چه ...

نه بابا🤣. 

مگه قرار نیست کلاس بری؟یاد میگیری دیگه مثل کلاسای مدرسه که کتابو درس میدن. 

تو کتابم سوالا مشخصه. 

توی اپلیکیشنا که تستا رو که جواب میدی مثلا 30 تا سوال، آخر سر جوابشو میده دیگه که تو اون آزمون چند تا غلط داشتی و اشتباهات کدوما بودن. 

خدایا شکرت🤲🍃
اون ی نفر که اینو گفته خیلی گیج تشریف داشته😂خودشون علامت نمیزنن ، اون برگه سوالی که به شما میدن قبل ...

ن بابا برادر شوهرم بود که اینو گفت اخه اموزشگاه اشنا بود رفت به صاحابش گفت سری دوم امتحان داد قبول شد.

تو بازار مث ایین نامه نیس 

من که ۳ ،۴ سال پیش همونا رو تست زدم بعدش هم بار اول قبول شدم، سوال ها هم دقیقا مثل همون اپلیکیشن ها بود

برنامه ها زیاده شاید شما برنامه خوبی دانلود نکردین

من که ۳ ،۴ سال پیش همونا رو تست زدم بعدش هم بار اول قبول شدم، سوال ها هم دقیقا مثل همون اپلیکیشن ها ...

برا من مفید نبودن من بار دوم افسر قبولم کرد😕

ن بابا برادر شوهرم بود که اینو گفت اخه اموزشگاه اشنا بود رفت به صاحابش گفت سری دوم امتحان داد قبول ش ...

عزیزم همینه که میگم 

برگه سوال هایی که به شما میدن مخصوص شما چاپ نشده ، دست صدنفر چرخیده ، هنرجوی قبلی علامت زده

اونا نمونه سوال.

من دقیقا سوالای امتحان گفتم.

یعنی عکس برگه های آزمون میده بهت.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
چقد هزینش شد؟

میگفت ۸۰

من ۴۰ دادم بهش.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
اونا نمونه سوال. من دقیقا سوالای امتحان گفتم. یعنی عکس برگه های آزمون میده بهت.

برگه ازمون ی دونه نیست که به شما بده ، ۵ ، ۶ مدل سواله که پراکنده بین همه پخش میشه که نشه تقلب کرد 

شما ۶ مدل سوال خریدی ؟؟؟😂😂😂

خب اون ازمون ها هم دقیقا همون سوالات هستن هییییییچ فرقی ندارن 😂😂😂