حالم اصلا خوب نیست هیچی هیچی دلم نمیخواد فقط برای همسرم غذا میپزم ب زور از خونه و درو دیوارش و همه جاش بد م اومده خیلی بوهای زیادی ب دماغم میاد کلا اشتهام کور.حتی تنقلات یا میوه هم نمیتونم بخورم کاملا گیج شدم هیچی تو معدم نمیمونه شبا حالت تهوعم بیشتر مدام گشنمه نمیدوتم چ کنم دکترمم ک تلگرافی جواب میده ب۶ میخوردم ک اصلا فایده نداشت میشه راهنماییم کنید🙏😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
عزیزم منم این روزارو داشتم فقط تموم تلاشتو بکن چیزی که میتونی بخوری رو پیدا کنی مثلا من فقط کاهو ...
ممنونم عزیزم مرسی از دعای قشنگت راستش من تو تاریخ ۷ تیر ماه باید برم غلبارگری اول بیشتر برای اونه ک استرس دارم و حالم خوب نیست😔اصلا کاهو و سبزیجات هم دوست ندارم دیروز کمی سبزی خوردن خوردم ک اونم بی میل بودم نصبت بهش