2777
2789

اولین باره یه فیلم رومیبینم ازش سردرنمییارم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادا تجلی هم رفتن شهرستان.حال بعد چن سال دختر بزرگ تجلی دانشگاه تهران قبول شد.خانوادا تجلی برگشتن تهران.زهره گداشتن تو همون مدرسه ایی که خانومه زهره رو بهشون داد.حالا محبوبه برگشت ایران رفت پیش حمید پارسا گفت دخترمو میخام ببینم حمید پارسا هم گفت دخترت مرد.

من 3 قسمته دارم میبینم خوشم اومده 

محبوبه یه دختر داره به اسم زهره که الان با یه خانواده دیگه زندگی میکنه 

سالها پیش محبوبه فکر کنم با شوهر دومش میرن خارج 

الان برگشته ایران اما بهش گفتن که دخترت مرده

برادر شوهرش اسمش فرازه و عاشق خواهر زهره شده

و بابای زهره که زهره الان با اونا زندگی میکنه نمیخواد بزاره این وصلت سر بگیره که زهره به محبوبه نزدیک نشه و نفهمه مادرشه

شوهر دوم محبوبه هم پسر خودشو زن اولش رو همون خارج کشته 

شوهر اول محبوبه هم میدونه که دخترش زهره زندس و با کیا زندگی میکنه اما نمیخواد بره زندگی زهره رو خراب کنه و بگه من بابای واقعیتم

به محبوبه هم گفت که دخترمون مرده

امیدوارم فهمیده باشی 😐😂

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)

واینکه حمیدپارسا مریضه .و داره دچار فراموشی میشه رفته پیش خانم معلم میگه ی کاری کن زهره رو ببینم.اون هم قبول کرد بشه معلم معماری ولی به شرطی که زهره نفهمه.واینکه برادر شوهر دومی محبوبه عاشق دختر بزرگ تجلی شده.

من 3 قسمته دارم میبینم خوشم اومده  محبوبه یه دختر داره به اسم زهره که الان با یه خانواده دیگه ...

پسر خودش محبوبه نیست.شوهر دومی محبوبه دو تا زن داره.زن بزرگ اسمش فرشته.بچه مال مال فرشته.ولی شوهره فرشته دوست نداره با محبوبه رفت خارج.فک کنم بچهشون هم فراز معتاد کرد.