2777
2789
من 3 قسمته دارم میبینم خوشم اومده  محبوبه یه دختر داره به اسم زهره که الان با یه خانواده دیگه ...

مگه محبوبه ازشوهردومش بچه دارشده اون پسره مال زن دومش نبودمگه مرده

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
پسر خودش محبوبه نیست.شوهر دومی محبوبه دو تا زن داره.زن بزرگ اسمش فرشته.بچه مال مال فرشته.ولی شوهره ف ...

آره فهمیدم عزیزم ویرایش کردم 

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان بازیکم سررشته فیلم اومددستمون

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من 3 قسمته دارم میبینم خوشم اومده  محبوبه یه دختر داره به اسم زهره که الان با یه خانواده دیگه ...

چرا منعم پسرشو کشت؟

بعدش چرا منعم اینهمه دم از عشق می زنه ولی محبوبه به فرازو مادرشوهرش گفته که منعم به من خیانت کرده...زنه کیه و رابطش چقدر عمیقه با منعم؟واقعا چرا خیانت کرده با وجود اینهمه علاقه به محبوبه؟

بعد چرا فراز رفت ی جای خلوت گریه کرد از حرف زن داداشش؟مگه مقصر فراز بود؟

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
سوال منم هست

سلام،یکی از دوستان جواب دادن ولی این سریال یادشون رفته بود😄 پخش اولیه ش ما دو سال پیش بوده

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
سلام،یکی از دوستان جواب دادن ولی این سریال یادشون رفته بود😄 پخش اولیه ش ما دو سال پیش بوده

حالا منم امروز از بیکاری داشتم شبکه هارو جابجا میکردم الکی الکی نشستم پاش خوشم اومد.فقط بقول شما آخرش رو نفهمیدم چرا فراز گریه میکرد ومحبوبه اونجور گفت؟