2777
2789
عنوان

شوهرای شمام مث شوهر من بی احساسن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 130 پست
رابطه مون ک کم میشه رفتارش عوض میشه خب چبکار کنم دکتر گفته برام خطر داره 

تنها زماني هم كه توجه بهت دارن زمانيه كه باهاشون خوابيدي تموم ... غير از اون يه دوست دارم بزور بايد از دهنشون بياد بيرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون س . ك . س پرستن يكي دو هفته پيش ديدمش گفت بريم خونمون نرفتم از همون روز داريم دعوا ميكنيم  ...

اینم همین طوره یکم بهش کم برسه اینطور میشه اصلا وضعیت منو درک نمیکنه 

منیم کی ننسینن زهلسی گدر ولی قبلی کی قیز دوستون سویور احساس الیرم.ایوای الاه کاش اولم یخم گوتولا

وا بو کی چوخ پیسدی وور یاپیشسین یره

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
ارع واقعا ٢روز پيش ازم ميخواس منم گفتم حال ندارم بمونه يروز ديگه از اون روزه حرف نميزنه😕😐 بهتر اي ...

والا ما چقدر بايد تنمونو در اختيارشون بذاريم.. بيا تايپك منو بخون ببينم چ بلايي سرم اومدع

اینم همین طوره یکم بهش کم برسه اینطور میشه اصلا وضعیت منو درک نمیکنه 

باورت ميشه زماني كه من پريودم هم منو مجبور به هر س ك س  ميكنه حالا تداخل نه ولي بايد باهاش رابطه داشته باشم يكم درك و شعور ندارن چند روز صبر كنن

من و شوهرم زيادي احساساتي هسيم ...خيلي حساسيم ب كوچك ترين بي توجهي يا رنجشي

از طرفي هم دوتامونم مغروريم

ي وقتايي  مديريت رابطه خيلي كار حساس و ظريفيه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)