2777
2789
عنوان

شوهرای شمام مث شوهر من بی احساسن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 130 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک قانون ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.💜

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

اره بابا شوهر من نامزد و عفد که بودیم میکشت خودشو از دوست دارم گفتن و دستم میبوسید و هرروز بیرون و این حرفا 

الان زورش میاد یه عزیزم بگه 

منم چندین بار بهش گفتم گفته تو عمل دارم بهت ثابت میکنم میگم نه تو کارت که از کار گذشته عوض شدی 

چندین بار با مهربونی گفتم چندین بار با اخم چندین بار هم با دعوا فایده نداشته الان دارم قسمت کم محلی رو تمرین میکنم شاید جواب بده ولی بازم فکر نمیکنم

ما برعکسیم شوهرم همش میگه چقدر بی احساس شدی خب من آدمی نیستم که احساساتمو بروز بدم اوایل بودم ولی الان نه چون درگیر بچم شوهر شما هم شاید واقعا درگیره کارشه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞