الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ان تی رو دوازده هفته رفتم گفت احتمالا دختره حالا برا اول تیر باید برم آنومالی قطعی بگه ک چیه...خودم دختر خیلی دوس دارم ولی همه اطرافیان میگن پسر داری سونو چرت گفته
حالا بازم هر چی خدا صلاح میدونه فقط سالم باشه دلبرکم
میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
من شوری و ترشی ویار داشتم بیشتر شوری فقطم ماه دوم تهوع داشتم و حالم بد بود ازهمون اول موهام خوش حالت تر شد موهای بدنم بیشتر شد مامانم میگه چشات درشتر شده برق میزنه مادر دختر چشامش کدر میشه ریز میشه باد زیاد داره ولی مادر پسر چشاش درشتر میشه حالا شاید بقیه فرق کنن اما من کاملا مطابقت داشتم با علایم پسر از همون اولم به دلم افتاد پسره بااینکه دختر دوستداشتیم