2777
2789
عنوان

خانومایی ک جنسیت جنینتون رو درصدی گفتن میان❤️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 47 پست
۱۷ هفته دیگه درصدی میگن مگه؟؟؟؟؟!!!!! یه هفته بعدش آنومالی میکنن حتما باید بگن چیه

نمی‌دونم عزیزم ب من گفت ۹۰درصد پسره منم براش ی عالمه وسایل خریدم از ذوقم 😁خداکنه دیگه عوض نشه من با لباساش چیکارکنم😣

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازت استارتر يه سوال بپرسم ،خانمادچنددوقت بعد از اقدام ني ني دار شدين ،من رفتم سنو هيچ مشکلي نداش ...

من همون ماه اول اقدامم باردار شدم هرکسی بدنش فرق می‌کنه عزیزم انشالا ک بزودی مادر بشی

من ان تی رو دوازده هفته رفتم گفت احتمالا دختره حالا برا اول تیر باید برم آنومالی قطعی بگه ک چیه...خودم دختر خیلی دوس دارم ولی همه اطرافیان میگن پسر داری سونو چرت گفته 

حالا بازم هر چی خدا صلاح میدونه فقط سالم باشه دلبرکم

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
من ان تی رو دوازده هفته رفتم گفت احتمالا دختره حالا برا اول تیر باید برم آنومالی قطعی بگه ک چیه...خو ...

انشالا همونی ک دوست داری باشه گلم و صحیح و سالم

نگران نباش بخدا توکل کنو صبرکن خیلی زود رفتی من ارمایشش دادم یه ماه منتظر موندن یعتی دوماهگی رفتم

مرسی دوستم هرچی خدا بخواد صبر میکنم دوهفته رو

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
چه ویاری داشتین

من شوری و ترشی ویار داشتم بیشتر شوری فقطم ماه دوم تهوع داشتم و حالم بد بود ازهمون اول موهام خوش حالت تر شد موهای بدنم بیشتر شد مامانم میگه چشات درشتر شده برق میزنه مادر دختر چشامش کدر میشه ریز میشه باد زیاد داره ولی مادر پسر چشاش درشتر میشه حالا شاید بقیه فرق کنن اما من کاملا مطابقت داشتم با علایم پسر از همون اولم به دلم افتاد پسره بااینکه دختر دوستداشتیم