2777
2789

ب من تو ۱۷هفته گفت ۹۰درصد پسره کیا جنسیت نی نیشون رو درصدی گفتن درست دراومد یعنی الان نی نی من پسره😍

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پسره ، به من تو ۱۳ هفته گفتن دختره واقعنم‌دختر بود تو آنومالی صد درصد زد دختر🤗😍

ممنون عزیزم

تو ۱۲ هفته گف دختره ۱۸ رفتم پسر بود 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

پسر زودتر از دختر مشخص ميشه اينو همه ميگن

يني اگه بگن پسره حتما دمو دستگاهشو ديدن توي سونو ولي دختر زمان بيشتري ميبره تا دقيق بگن

از همه ش دقيقتر كه تو هفته هاي اول بارداري مشخص ميشه ام ازمايش سل فري هستش اون از خون ميفهمه جنسيت رو

۱۲ هفته گفتن احتمالا دختره

انومالی صد در صد دختر 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من ان تی گفت، احتمالا پسره 17هفته رفتم سونو گفت صد درصد قطع به یقین پسره

عزیزم انشالا صحیح و سالم بیاد بغلت

من و درستم بود و پسر بود

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

آنومالی که اندازه مثانه جنین و میلی متر ادرار توش و میگه، دیگه چه احتمالی ؟!😂

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
پسر زودتر از دختر مشخص ميشه اينو همه ميگن يني اگه بگن پسره حتما دمو دستگاهشو ديدن توي سونو ولي دختر ...

ممنون عزیزم