2777
2789

بچه ها کیا توبیمارستان البرز زایمان داشتن من پرونده تشکیل ندادن ولی اگه خوبه میخام برم البرز کسی اطلاعی داره؟؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا نگرانم ،امام علی کرونایی داره کمالی هم خیلی شلوغه 

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو کلاس بهداشتی ک میرفتم چند نفر تو البرز زایمان کردن...خیلی راضی بودن...تعجب میکردم از حرفایی ک ...

تخت جمشید خوب نیست؟دکترت چی؟دکترت کی بود راضی بودی؟

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
نرو اونجا بابا کرونایی داره 

واقعا امام علیم دیروز رفتم کرونایی دلشت خصوصیم نمیتونم برم ای خدا 

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
من تو کلاس بهداشتی ک میرفتم چند نفر تو البرز زایمان کردن...خیلی راضی بودن...تعجب میکردم از حرفایی ک ...

واقعا  من طبیعیم نمیدونم واقعا چی میشه

من درمورد زایمان تو بیمارستان البرز نمیدونم فقط میدونم دکتر آجودانی تو بیمارستان البرز یه بلایی سر من آورد باعث شد از بچه دار شدن دوسال عقب بیوفتم خدا ازش نگذره بعد اون پامو اون بیمارستان نذاشتم

دکتر احمق بدون آزمایش برام یدوفولیک نوشت اصرار داشت حتما استفاده کنم بعد دوماه خودم رفتم آزمایش دادم فهمیدم پرکاری تیروئید دارم دکتر غدد بهم گفت این آجودانی بیشعور انگار بهم داشته سم میداده انقدر اوضاعم وخیم شده بود بعد این همه مدت تازه نرمال شدم

من درمورد زایمان تو بیمارستان البرز نمیدونم فقط میدونم دکتر آجودانی تو بیمارستان البرز یه بلایی سر م ...

عزززیزم ایشالا بزودی نی نی دارشی واقعا موندم هیچکس اطلاع دقیق نداره نمیدونم دیگه چیکارکنم

پسرعمو شوهرم بیمارستان البرز کار میکنه میگه کرونایی اونجا راه نمیدن

ااااا بگوبخدا 

.بچه ها ک واقعا راضی بودن..میگفتن ماماشون کلا پیششدن بود و ماساژ میداد و آرومشون میکرد...میگفتن خیلی ...

خدا ازدهنت بشنوه 

ااااا بگوبخدا 

به خدا شوهرم یه شب داشت مسگفت محیط کار پسرعموش خطرناکه مادرشوهرم گفت که فلانی گفته بیمار کرونایی راه نمیدن بیمارستان البرز بعدشم قسمت زایمان رو حتما جدا کردن و بهداشتیه خیالت راحت

به خدا شوهرم یه شب داشت مسگفت محیط کار پسرعموش خطرناکه مادرشوهرم گفت که فلانی گفته بیمار کرونایی راه ...

خب خداروشکر مرسی واقعا