2777
2789

مبارکه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قلو داری؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نههههه چطورررررر؟

چیزی نیس عزیزم نگران نشو من یه صفر زیادتر دیدم فک کردم دو قلو بارداری☺ایشالا سلامت باشه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ببخشید من دیروز موعودم بود امروز از صبح ترشحم صورتی شده ولی نه دل درد دارم نه کمردرد یعنی پریود شدم ...

قبل خون پریودت یهو میومد یا اول لک بود بعد شدید تر میشد؟

منم تا یه هفته دیگ میخوام برم سونو آنومالی برام دعا کنید فندقم سلامت باشه

قبل خون پریودت یهو میومد یا اول لک بود بعد شدید تر میشد؟

هروقت پری میشم دلمو کمرم درد میگیره بعدش خون میاد من صبح ساعت 5رفتم دست شویی صورتی کمرنگ بود الان پرنگ تر شده ولی قرمز نیس میخواستم امشب بیبی بگیرم بزنم