2777
2789

همش امید داشتم دوباره باردار بشم تا غم اون از بین بره

ولی متاسفانه باردار نشدم - شوهرم قبلا مشکلی نداشت ولی الان مورفوش کم شده نمی دونم واقعا به چه دلیل با وجود اینکه تقویتی هم خورده   

خلاصه امیدم از دست دادم، حالم از پارسال هم بدتره چون اون موقع امیدوار بودم به بارداری دوباره ولی انگار دیگه خدا نمی خواد

خیلی حالم بده همش گریم می گیره افسرده شدم

حوصله هیج کاری ندارم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ی سال پیش سقط داشتم هفته۱۴ اما روحیه تو از دست نده چرا منم ی وقتا خیلی بهم میریزم اما نباید بذاری اون حال و احوال غالب شه بهت 

خیلی سخت نمیدونی کی و قراره چطور شه اما درست میشه مطمئناا امیدت ب خدا باشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

وای عزیز دلم ایشالا خدا این ماه نا امیدت نمیکنه 

علت مردن جنین چی بود متوجه شدی 

چجوری سقط کردی 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲

منم نه ماه پیش به خاطر تشکیل نشدن قلب جنینم  سقط داشتم..اما باورت نمیشه...بدون اقدام و با عفونت خیلی زیاد و با یه کیست بزرگ باردار شدم..خودم از تعجب داشتم شاخ در میاوردم....امروز هم قراره برم سونو قلب

تو رو خدا دعا کن صدای قلب بچمو بشنوم این بار ...الهی به حق فاطمه زهرا ماه بعد باردار بشی و خدا یه فسقلی بامزه بزاره تو دامنت....

اینا رو گفتم تا بدونی...به غصه خوردن من و تو نیست...تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته

....همینجوری که من زندگیمو سپردم دست خدا..تو هم بسپار به خودش...مطمئن باش بهترین ها نصیبت میشه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
خانمایه سوال..یه نفری که که پارسال بچه سقط کرده تو خرداد بعد باز تو اسفندباردارشده واقعا چجوری اخه.. ...

چرا نشه؟؟من دیدم همون ماه ک سقط داشته اصلا ب پریود نرسیده دوباره باردار شده ینی حتی ی ماه نشده بچشم سالم و ب موقع دنیا اومده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

خیلی سخته منم فروردین سقط داشتم رفتم عکس رنگی و سونو صدتا ایراد ازم در اوردن دیروزم رفتم ام ار ای با تزریق و بی تزریق حالم خوب نیست میترسم چند تا ایراد هم  اینجوری ازم در بیاد 

انشاالله که بزودی باردار بشی عزیزم از ته قلب برات دعا کردم و صلوات فرستادم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗