2777
2789

ازدواج کردیم هیچییی درس میخوندن

الان شکر خدا خونه ماشین تدریس میکنن

۳۵سالشونه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

شوهر من 25 سالشه و فعلا ماشین داریم ایشالا به زودی خونه هم میخریم😁

کارما💫    اولی https://s6.uupload.ir/files/99bf32076eb2c0d8482d179a8acd018c_cdk0.jpg.         دومی https://s6.uupload.ir/files/0a475bc926fc723daef972a660c74f91_37ym.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ۳۵.  الان ماشین داریم . وقتی اومد فقط دفترچه قسط وام داشت 😁😁😁 البته الآنم داره 😂😂

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فقط یه خونه ۶۰ متری دارع و ۲۷ سالشه

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

۳۶. یه قلب مهربون و دیگر هیچ😅

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

شوهرمن 31سالشه معلمه خونم نداره اما ماشین ن

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

شوهرم سرباز بود عقد کردیم هیچی نداشت و ۲۶ سالش بود حتی کار هم نداشت الان خداروشکر پس انداز یه بچه و ماشین داریم خونه هم از پدرشوهرمه اجاره لازم نیست ولی سخته تو این دوره زمونه پس انداز کردن 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

۲۶ سالش 

خونه تو یه ساختمون با مادرشوهرم اینا هست ک ما تا ۲۵ سال دیگه نمیتونیم بریم اونجا زندگی کنیم برای همین رهن و اجازه میدیمش

ماشین تازه امسال اسم نوشته هنوز ندادن بهمون البته قبلش یه پراید داشت موقع خواستگاری

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

وقتی اومد خواستگاریم ‌یه زمین داشت با یه خونه کلنگی ...تازه شاگرد هم بود 

الان بعد ۱۳ سال مغازه داره با وسایل کارش .و یه ماشین پراید ..خونه کلنگی رو ساخت شد خونمون و زمین رو فروخت مغازه خرید ..احساس میکنم خیلی عقب موندیم ...

شوهر من ٣٩

خودم٢٦

بچم ٢ساله

خانوادگي گفتم😂

خداروشكر خونه و ماشين داريم اما مغازه نداريم☹️ خيلي هم سخته اجاره ها بالا

انشاالله خدا به بي بچه ها بچه سالم و به بي خونه ها خونه بده