2777
2789

۶ ماه پیش مقعدش آبسه زد بعد دو ماه با دارو و تخلیه کردن و هزار تا دکتر بهتر شد الان دوباره داره همونجا سفت میشه و میترسم دوباره چرکی بشه توروخدا کسی تجربه داره چرا اینطوری میشه؟ تو این کرونا هم نمیخام دکتر و بیمارستان برم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکترش اینترنتی تلفنی مشورت کن 

کردم عزیزم میگه اگر عین اون سریه باید انتی بیوتیک بخوره ولی هب میخوره دوباره برمیگرده توروخدا دعا کتید خوب بشه برنگرده آبسه🙏😭

سلام  خواهش می کنم جواب بدید شما پسرتون را جراحی کردید؟ دیگه برنگشته؟

سلام نه خداروشکر بردم پیش یه جراح دیگه گفت لازم نیس و معمولا تا دو سالگی بچه ها میزنن و خوب میشن ولی اگر بزرگ شد باید تخلیه بشه.. که خداروشکر دیگه بزرگ نشد و منم دیگه دستکاریش نکردم از بین رفت الحمدالله🙏