2777
2789
عنوان

تجربه ی دوران آشناییتون

130 بازدید | 12 پست

بچه ها به نظرتون پسری که تو دوران آشنایی خجالتیه همیشه اینجوری میمونه؟ من خیلی پر جنب و جوشم ولی میبینم اون انقد کم روئه میخوره تو ذوقم 

مترجم و مدرس زبان انگلیسی فرانسه و ترکی استانبولی 

من موقع اشنایی طرفم پارتنر تئاترم بود هم نقش یودیم. انقد مودب و کم رو بود یه دیالوگ داشت میگف مرتیکه بیشرف . هی میگف میشه اونو نگم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐الان باید بیایو ببینیش نمیتونم جمش کنم بپه پرورورو😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موقع اشنایی طرفم پارتنر تئاترم بود هم نقش یودیم. انقد مودب و کم رو بود یه دیالوگ داشت میگف مرتیکه ...

وای خدا کنه اینم اینجوری باشه من اصلا نمیتونم ساکت باشم 😂

اصن من شنیدم خجالتیا تو خفا خیلی شیطون میشن😂❤

😅😅😅 این که رو نکرده،حیف خوشگله وگرنه نمیتونستم با این وضع خجالتی بودنش

تغییر خواهد کرد . 

همسر من حتی غذا نمیتونست بخوره پیش خانوادم خجالت میکشید . نگو هر دفعه گشنه می مونده .

اخرش حواهرشوهرم گفت برادرم غذا زیاد میخوره آ . توی خونه شما خجالت میکشه نمیخوره .

اما الان یه ذره بهتر شده خخخخخ 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من انقد خوشم میادد پسر نجیب و با حیا😍😍😍 بچه ها میاین تاپیک اخرمو بخونین؟؟

من با نجابت و حیا مشکلی ندارم،حس میکنم روش باز نشده بیشتر از اون میترسم 😂

نه بذار یکم بگذره بعد نمیتونی جمعش کنی😂😂

ایشالا 😂😅 من خودم خیلی شلوغ پلوغم خوشم نمیاد یکی ساکت باشه حتی چند بار باهاش بحثم کردم هی میگه آره عزیزم حق با توئه 😂😂

سلام عزیزم شما متن ترجمه میکنید

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃