2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اونایی ک از۶هفتگی صدای قلب نینیشونو می‌شنوم یعنی زودتر قلبشون میزنه نینیشون پسره

برای من ۵هفته و۴روز بود پسرم هس.یعنی درسته😐

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
میگن اونایی ک از۶هفتگی صدای قلب نینیشونو می‌شنون یعنی زودتر قلبشون میزنه نینیشون پسره اوناییم ک قلب ...

کجا شنیدی گلم

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

من ۶ هفتمه البته دکتر نرفتم هنوز چون دکترم تا اول تیر نیست الان لکه بینی دارم کمه ولی وقتی فعالیت میکنم یکم بیشتر میشه بنظرتون خطرناکه ؟

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞