بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خدا میخام به زودی زود دامنتو سبز کنه و دو سه تا از این دونه الماسهایی که الان بغلمه قسمتتون کنه ...خدایا هیچ زنی رو تو حسرت مادرشدن نزار ..الهی آمین 💚💚
حتما عزیزم.اگه قابل باشم💙💙 از خدا میخام به زودی زود دامنتو سبز کنه و دو سه تا از این دونه الماسها ...
الهی دورت بگردم. من طلاق گرفتم.
یک نی نی هم داشتم که پیش خداست...
خیلی دلم خانواده و همسر خوب و وفادار و مهربون میخواد...
دعا کن لطفا گره های زندگی و کارم باز بشه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
با دعا و قران نمیره با رعایتای خیلی ساده و پیش پاافتاده میره مسافرت بیهوده نرفتن جاهای شلوغ نرفتن ...
نهدعزیرم نمیره این رفتنی نیست خود دولت هم میگه نمیره به زندگی با کرونا عادت کنین تا واکسن پیدا نشه نمیره ممکن نیست حتی با رعایت کردن هم کرونا ریشه کن نمیشه مجبوری قبول کنی
حتما عزیزم.اگه قابل باشم💙💙 از خدا میخام به زودی زود دامنتو سبز کنه و دو سه تا از این دونه الماسها ...
آخ که اگر خدا بهم دوقلو بده...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...