2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست

خود روحانی گفت مهدکودک ها هم باز میشه اونموقع تکلیف چیه خود دولت هم خسته شده دیگه چه انتظار از مردم حتی گفت رابط اجتماعی رو هم با احتیاط میشه برین

بهترین نیستم اما خودمم😍
بیخودی حرص نکشین  دیگه مجبوریم با کرونا کنار بیاییم فقط بخدا توکل کنیم که ضعیف بشه ادما نمیرن&n ...

با دعا و قران نمیره با رعایتای خیلی ساده و پیش پاافتاده میره

مسافرت بیهوده نرفتن

جاهای شلوغ نرفتن و ماسک زدن و

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده که یه سری بی علامت مثبتن!من امروز زایمان داشتم تو بیمارستان خصوصی.قبل عمل از همه تست کر ...

تازه شما فکرکن تستش کلی خطا داره..خیلیا هستن ک با وجود کرونا داشتن تستشون منفی میشه...

قدمش مبارک میشه برای من دعا کنی؟

حتما عزیزم.اگه قابل باشم💙💙

از خدا میخام به زودی زود دامنتو سبز کنه و دو سه تا از این دونه الماسهایی که الان بغلمه قسمتتون کنه ...خدایا هیچ زنی رو تو حسرت مادرشدن نزار ..الهی آمین 💚💚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تازه شما فکرکن تستش کلی خطا داره..خیلیا هستن ک با وجود کرونا داشتن تستشون منفی میشه...

بله همین طوره

دکترها هم میگفتن امروز تو بیمارستان

نه اینجوری نمیشه چون اگر بر فرض محال وضعیت کل کشور سفید هم بشه ممکنه یه مسافر خارجی ویروس رو با خودش ...

آره دقیقا اینطوریه منم اویل خیلی گریه میکردم ولی الان دیگه میبینم دیگه قرنطینه راحلش  نیست فقط باید دعا کنیم گرفتیم  خفیف بگیریم  

بهترین نیستم اما خودمم😍
حتما عزیزم.اگه قابل باشم💙💙 از خدا میخام به زودی زود دامنتو سبز کنه و دو سه تا از این دونه الماسها ...

الهی دورت بگردم. من طلاق گرفتم.

یک نی نی هم داشتم که پیش خداست...

خیلی دلم خانواده و همسر خوب و وفادار و مهربون میخواد...

دعا کن لطفا گره های زندگی و کارم باز بشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
با دعا و قران نمیره با رعایتای خیلی ساده و پیش پاافتاده میره مسافرت بیهوده نرفتن جاهای شلوغ نرفتن ...

نهدعزیرم نمیره این رفتنی نیست خود دولت هم میگه نمیره به زندگی با کرونا عادت کنین تا واکسن پیدا نشه نمیره ممکن نیست حتی با رعایت کردن هم کرونا ریشه کن نمیشه مجبوری قبول کنی 

بهترین نیستم اما خودمم😍
الهی دورت بگردم. من طلاق گرفتم. یک نی نی هم داشتم که پیش خداست... خیلی دلم خانواده و همسر خوب و وف ...

ای جانم.ببخشید..الهی که یه بخت بلند قسمتت بشه و تمام روزهای تلخ گذشته رو فراموش کنی...آمین 💚💚

حتما عزیزم.اگه قابل باشم💙💙 از خدا میخام به زودی زود دامنتو سبز کنه و دو سه تا از این دونه الماسها ...

آخ که اگر خدا بهم دوقلو بده...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...