2777
2789

نداریم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاسد دور و برمون نداریم. توی نی نی سایت هم فاسد دیدم و هم شنیدم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اوه من چپ و راست زن و شوهر فاسد دیدم گه زاده گریگوری گثز لوس ننر پست پلید خاله زنک فک کن تنه لش ها از اول بچگی اسمشون رفته تو شناسنامه  هم نه زنیکه گوز از اول بچگی دنبال شوهر بوده کنه خانم نه مابقی دنبال شوهرن فک کن ج.نپه گوژ خاله زنک سلیطه 24 داره ک.ون میده شناسنامه  لش هم سیاه وقتی دیپلمه بوده کثافت تنه لش،خیابون سیاه کرده نه مابقی دنبال شوهرن درست مثل حیوون تنه لش پست پلید لوس ننر وحشی قارچ  میگه دختر تحصیلکرده  شاغل شناسنامه  سفید هیچی نیست الا زن من عن ک.ونی گوژ کثافت  منگل مواد فروش پست پلید حیوون لوس ننر قارچ خاله زنک دهاتی کودن ابله سلیطه زاده سلیطه پرست خاله زنگ زگیل روانی سادیسمی کودن تنه لش بی مصرف پست فطرت پلید هرزه روانی کثافت ردذات بدجنس کثافت تخم سگ 🖕🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥🔥با اون ج.نپه تنه لش هتی پست پلید گه زاده تیتیش مامانی گثزیکه از اول بچگی جیب پر پول گوژ 24 پای آیینه 24 با رژلبش داره ور میره عین خود عنت سنگین تر از اون کوفتی گدا گشنه خان سنگین تر از رژلب بلند نکرده تنه لش های پایین شهری  بی شرف موذی گوز بدذات تنه لش لوس ننر بگه است عر نزن بابا گثز  روانی ج.نپه لات ریختن سذ آدم عر میزنن مزخرف میگن بعد همین تنه لش ها باربی دیزنی ها چی خوراکی ادعا آمریکا هم دارن گه زاده گوز ابله پست فطرت فاسد درست مثل تمام  کسایی که متهم می کنن زن شوهر گوژ روانی قاتی  دارن بی مصرف های کودن تنبل پست فطرت گه زاده خاله زنک گوز وحشی