2777
2789
عنوان

پاتوق کنکوریا😛💋

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 52 پست
سه تا بچه بزرگ کرده به منه طفلک ته تغاری ک رسیده دگ خسته شده☹

😂😂😂برعکسه من 

من وسطیم نقش نخودی دارم😐بیشتر بزرگع و کوچیکع تو بورسن

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂برعکسه من  من وسطیم نقش نخودی دارم😐بیشتر بزرگع و کوچیکع تو بورسن

😂😂 منو بابام خیلی دوسم داره به قول خودت روبورسم اما مامانم اصلا بعضی وقتا حس میکنم از تو جوب پیدام کرده😂😂

توکلت علی الله
😂😂 منو بابام خیلی دوسم داره به قول خودت روبورسم اما مامانم اصلا بعضی وقتا حس میکنم از تو جوب پیدام ...

😅😅😅منم بابام بیشتر دوسم دارع خخخخ عا منممممم

اره بابا تقریبا یک سال وقت داری کافیه بخوای

😥از بس ایننن داداشم تضعیف روحیه میکنه خسه شدم ینی دلم میخااااد دیگ بمیرم 

باع خوووو بگوووووو ب تووووچ خودت نتونسی سووووختی داری ی کاری میکنی منم نتونم

اونم یه سال منو درک میکرد☹

😔😔😔😔😔😔😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فکر میکردم عا فقط تیکه کلام خودمه😂

😂😂😂

وااای 2روزه وات نرفم دوسام فک میکنن مردم😂😂

😥از بس ایننن داداشم تضعیف روحیه میکنه خسه شدم ینی دلم میخااااد دیگ بمیرم  باع خوووو بگوووووو ...

توجه نکن به تضعیف روحیه ها کافیه پیوسته بخونی ساعتش خیلی مهم نیس ، اراده کن خودت زودترین که تایمی که میتونی بیدار شو، نه با ساعتا، خودت پاشو از همون موقع هم شروع کن هر درسیو میخوای با جون و دل بخونش یعنی وقتی داری میخونی همه تمرکزت رو خوندنت باشه هرچقدر که تونستی بخون یادداشت کن و تصمیم بگیر که روز بعد نیم ساعت بیشتر بخونی همینطوری کم کم زیادش کنی راه میفتی

توکلت علی الله
توجه نکن به تضعیف روحیه ها کافیه پیوسته بخونی ساعتش خیلی مهم نیس ، اراده کن خودت زودترین که تایمی که ...

😭من بدون ساعت 1بیدار میشم