2777
2789
عنوان

راهنمايي در مورد خانواده شوهر

246 بازدید | 30 پست

دوستان من خيلي دلم گرفته از خانواده شوهرم. از وقتي ازدواج كردم ١٣ سال ميگذره اصلا به من و خانوادم احترام نگذاشتند. شوهرم هم هر چي با خواهر هاش صحبت كرد كه به زنم احترام بگذاريد به ظاهر گفتند ما باهاش مشكلي نداريم ولي كار خودشون رو كردند و بي محلي كردند.

دو تا خواهر شوهرهام خيلي مؤذي و يد جنس هستند ولي هميشه به شوهرم ميگفتم كارهاشون رو و اون دفاع ميكرد.

٦ ماه قبل شوهرم با يكي از خواهراش صحبت كرد و گله كرد و از كارهاشون گفت و مطمينا اون رفته به خواهرش همه چيز رو گفته.

به مناسيتي اون يكي خواهرش برام پيام زد و منم جوابش رو دادم ولي چون اون حرفها رو از برادرش شنيده بود و بي محلي من رو ديده بود شروع كرد تو پيام ها خيلي تند حرف زدن و بهم گفت مدركي كه داري شعور برات نياورده و خيلي حرفهاي ديگه.

من جوابش رو ندادم ولي به شوهرم پيامها رو نشون دادم ولي به شوهرم گفتم يروي خواهرش نياره ولي بدونه اون چه ادمي هست و ارتباطش رو كم كنه. تو اين مدت دو بار با هم در ازتباط بودند و به دروغ گفته بوده به شوهرم كه من به زنت براي عيد زنگ زدم ولي جوابم رو نداد.

اون خواهر بي همه چيز ش هم كه اتيش انداخته تو اين مدت فقط دو بار تلفني در ارتباط بودم اون هم فقط سلام و احرالپرسي.

جلوي مامانم خيلي من رو كوچك كردند و ابروم رفت. به نظرتون با خواهرش كه همه چيز رو گفته به اون يكي تو حرفهام گله بكنم كه چرا رفتي همه چيز رو به خواهرت گفتي و بگم با اين كارت برادرت رو جلوي مامانم كوچك كرديد نه من رو ؟

خيلي دلم ازشون پر هست. باورتون ميشه احساس ميكنم شوهرم يتيم هست. پسرم اصلا خانواده باياش رو نديده و تا حالًا پاي تلفن باهاشون حرف نزده.

با اينكه ما خارج هستيم ولي خيلي بي عاطفه هستند و سالي يكبار هم زنگ نميزنن. بعد تازه خواهرش بمن از خانواده  هم حرف ميزنه با اينكه اصلا مفهوم خانواده رو نميفهمه!

كسي هست مثل من انقدر خانواده شوهرش بي عاطفه و سرد باشند حتي در مقابل بچه برادرشون؟

خيلي ناراحتم به خاطر انتخابم و اينكه از حقم دفاع نكردم. 

البته دليل اينكه به شوهرم گفتم به خواهرت چيزي نگو چون دفعه اولش نيست و هر دفعه شوهرم رو پر ميكنه و دوباره روز از نو.

گفتم با اين كار شايد شوهرم بفهمه خواهرش چقدر عوضي هست 

این خواهرشوهراتون زندگی ندارن؟

کی وقت میکنن دخالت کنن؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اره گلم برا من ازینم بی عاطفه ترن

بچمو تازه زایمان کرده بودم

کلی بدی به منو داداشه مریضشون کردن 

اخرم سر ظهر منو شوهرمو بچمو پرت کردن بیرون

کلی بدیه دیگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خواهرشوهراتون زندگی ندارن؟ کی وقت میکنن دخالت کنن؟

نه به خدا بيكار هستند. فقط ادعا دارند. به من از خانواده گرم و صميمي ميگه در حالي كه همشون يا هم قهر هستند و كل فاميل رو بد ميدونند.

خيلي اذيتم كردند. از همه بدتر بي محلي هاشون.

هر چي مادر ميدادم اوايل از برادرشون زنگ ميزدند و تشكر ميكردند.

هميشه هم به تلفن شوهرم زنگ ميزنند

فقط سکوت کاش کات میکردی باهاشون منم کات کردم ولی شوهرم خواهرای عوضیشون رو شناخت بهش گفته بود من گلوشفشار دادم خفش کنم 😂😂شوهرم گفته بودعجیب زنم چقدرزور داره منم گفتم میسپارمش بخدا بعد یه هفته جنگی بین خودش وشوهرش پیش اومد که میخواستن ازهم جدابشن شوهرم گفت بهم حقشه میخواست ماروجداکنه خودش این بلا سرش اومد گفت اگه جدابشه خوشحال میشم که خداروشکرنشدن 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
اره گلم برا من ازینم بی عاطفه ترن بچمو تازه زایمان کرده بودم کلی بدی به منو داداشه مریضشون کردن&nb ...

شوهرت باهاشون قطع رابطه هست؟

اخه اينها كل خانواده اينطوري هستند. دايي و خاله و ....

فقط سکوت کاش کات میکردی باهاشون منم کات کردم ولی شوهرم خواهرای عوضیشون رو شناخت بهش گفته بود من گلوش ...

كاش شوهر منم بفهمه. الان ارتباطش كمتر شده ولي هنوز خيلي خوب حرف ميزنند باهم. من خيلي دلم ميخواست شوهرم طرف من رو بگيره و دست از اين عوضي بر داره

كاش شوهر منم بفهمه. الان ارتباطش كمتر شده ولي هنوز خيلي خوب حرف ميزنند باهم. من خيلي دلم ميخواست شوه ...

ولی شوهرت گفتی که طرفته بسپار به خدا دشمن روباید دوبار بهش سلام کننن چاره ای نیست 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
فقط سکوت کاش کات میکردی باهاشون منم کات کردم ولی شوهرم خواهرای عوضیشون رو شناخت بهش گفته بود من گلوش ...

من باهاش كات كردم و از اون موقع باهاش حرف نزدم. البته اون هم زنگ نزده. خيلي دوست دارم كارهاش و يد جنسي هاش رو به اون يكي خواهر شوهرم بگم كه اقلا فكر نكنه من خر هستم و بدونه من همرو ميدونم كه اينها همدست هستند

شوهرت باهاشون قطع رابطه هست؟ اخه اينها كل خانواده اينطوري هستند. دايي و خاله و ....

نه اینا خاله و داییش عاشق منن و میدونن اونا بیشخصیتن

و شوهرم باهاشون کاته حتی خیابون ببینیمشون به هم بی اهمیتیم

فقط با مامانش به خواسته من اشتی کرد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه اینا خاله و داییش عاشق منن و میدونن اونا بیشخصیتن و شوهرم باهاشون کاته حتی خیابون ببینیمشون به ه ...

خوش بحالت اقلا كسي رو تو خانواده شوهرت ادم داري. مال اينها همشون يك جوري هستند