2777
2789
عنوان

فردا دادگاه نفقه دارم...

8086 بازدید | 22 پست

به نظرتون چی بگم پیش قاضی که به نفعم باشه؟!سه ماهه نفقه نداده البته ماه اولش پول حلقمو فقط ریخت به حسابم دیگه نریخته چه جوری به قاضی ثابت کنم اون پول پول حلقم بوده که فروختم؟!

من دو روز پیش داشتم فقط خجالت نکش هرچی سرت آورده بگو کم نیار اصلا قاضی من مدافع مرد بود اگه بهت گفت برگرد برو سازش گن جلوش نگو نمیرم بگو باشه ولی بعد جلسه نرو البته اگواقعاقصدت طلاقه بچه هم داری؟چن ریخته واست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بچه دارم دوتومن ریخته 

برا من تو۷ماه ۳تا ۵۰۰ ریخته بود دیگ هیچی ی سراغی نگرفته بود رسیداشو میخواست بکنه تو چش قاضی اونم گفت ماهی یه تومنم اگ میزدی کمه 

براتوهم کم‌زده ولی قاضی بهم گفته باید تمکین کنی وظیفه گفتم اکی ولی نرفتم 

برا من تو۷ماه ۳تا ۵۰۰ ریخته بود دیگ هیچی ی سراغی نگرفته بود رسیداشو میخواست بکنه تو چش قاضی اونم گفت ...

منم بگه تمکین کن میگم باشه میرم ولی خب خونه نداره شوهر من باید خونه بگیره با وسایل 

اره فقط طلاق میخام 

یکم ناله زاری کن بگو من چجوری بچه بزرگ کنم بااین پول بگو بی مسئولیته که اینجوری ولم کرده چن ماهه اگه پول حلقتو انکار کرد همش قسم بخور واقعا قانون ایران مرد سالاریه بخدا 

یکم ناله زاری کن بگو من چجوری بچه بزرگ کنم بااین پول بگو بی مسئولیته که اینجوری ولم کرده چن ماهه اگه ...

من قصدم طلاقه میرم پی مهریه و نفقه و اینا دادن دادن ندادن تهش میگم آقامهریه نفقه هیچی نمیخام فقط طلاق میخام 

همینو بگو خونه بده وسایل بده برگردم بعدشم بگو تو ضمانت کن این ادمو من برم

شوهر من واسه تمکینم یه شکایت کرده دادگاه اونم چند روز دیگست،خدا کمکمون کنه فقط تو این مملکت با این قانونای مضخرفش

من قصدم طلاقه میرم پی مهریه و نفقه و اینا دادن دادن ندادن تهش میگم آقامهریه نفقه هیچی نمیخام فقط طلا ...

منم ب قاضی گفتم ۷ماهه کدوم گوری بود تا نفقه خواستم پیداش شده گفت به تو چه کجا بود گفتم بخاطر نفقه طرف اونی تاالان نمردم بعد اینم نمیمیرم نمیدی نده ولی خوب قضاوت کن ببین چیا سرم اورده عصبی شد اونم گفتم من مهریه و نفقه نمیخوام فقط منو خلاص کن از شر این 

شوهر من واسه تمکینم یه شکایت کرده دادگاه اونم چند روز دیگست،خدا کمکمون کنه فقط تو این مملکت با این ق ...

فک نمیکردم انقد مرد سالاری باشه من خودم حقوق خوندم کنایه زد بهم قاضی خانم حقوقدان زیاد پیگیر کتاب و چیزایی ک خوندی نباش بیشعور ولی میدونم ب نفع اون رای میده