2777
2789

من نود و هفت  با ای وی آف دوقلو باردارشدم چقدر خوشحال بودیم .چون تو فامیل سابقه نازایی بود استراحت مطلق بودم و تا ماه شش حدودای هشتصد تا آمپول زدم تو شهر غریب روزهامو‌تنهایی سپری میکردم از  صبح تا شب تنها بودم و‌شبا همسرم خسته میومد اونم تقصیری نداشت.به خاطر استرس های که دکترا دادن به خاطر آمنیوسنتز و اکوی قلب جنین و‌دو تا آزمایش ژنتیک دیگه برای بچه هام انجام دادیم و عمل سرکلاژ که کردم متاسفانه بچه هامو با یک معاینه بیجا توسط رزیدنت از دست دادم به همین راحتی ،😭😭😭😭برای ادامه بارداری بخش پریناتولوژی بستری شدم  و همان بدو ورود معاینه ام کردن و به خونریزی و درد افتادم.من سرکلاژ داشتم حتی نخ سرکلاژ رو‌هم‌برنداشتن و من با درد زایمانم و دردی که باید زور میدادم و دردی که نباید زور میدادم چون بچه هام از دستم می‌رفت از طرفی جلوی رحم بسته و اون شب نحسسسسس من به راحتی بچه هامو با هزاران درد از دست دادم و الان منتظرم منتظر لطف خدا نمیخوام دوباره مراحل ای وی آف رو تکرار کنم شرح حال کامل گفتم. .که دیگه توضیح ندم...

برای مادر شدنم و اینکه خدا بهمون بچه سالم و صالح بده دعا کنین.انشالله دل همه منتظران شاد باشه

من الان 34سالمه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حضرت فاطمه تورو ب جان حسینت .‌ دامن منتظرارو سبز کن 😍 برای حفظ آبروی منم دعا کنید . لطفا

ممنون دوست عزیز

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

عزیزم سنی نداری که، ان شالله زود زود زود دوبازه مامان میشی😍

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
خیلی زود و راحت باردار میشی مطمئن باش

توکل بخدا منم  امیدوارم.

و هر ماه منتظر 

برات صلوات میفرستم ک مادر شی❤

ممنون دوست عزیز

الهی به حق ذات حق و تمام مقدساتش در اسرع وقت خدا دامنتو سبز کنه و ی دوقلوی شیرین بهت بده انقدر شیرین که غصه تمام روزای سختی که تو اون بارداری کشیدی و خاطرات بدش به کلی از دلت بره 

الهیییییی آمین