2777
2789
ما بیشتربا go school  اشنایی داریم‌ از اسمون سنگم‌میبارید تعطیل نمیکردن ک‌😐😐

😂😂😂آخ که چقدر سخت بود همیشه صبح هامون با حس تنفر آغاز میشد:)

که با وجود دوستای خوب قابل تحمل میشد

مدرس زبان انگلیسی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز محشر در میاد؛) نتیجشو دیدم که میگما حاصل ساعتها تحقیق و مطالعست

یکی از جنبه های مدرسه روابط عمومی و اجتماعی بچه هاست

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
یکی از جنبه های مدرسه روابط عمومی و اجتماعی بچه هاست

اکثر آدمایی که نمیپسندن هوم اسکول رو به همین دلیله

ولییییییییی کلی جای دیگه هست که بچه میتونه روابط اجتماعیش خوب بشه

مدرس زبان انگلیسی❤️

مثلا توی کلاس شنا بچه کلی دوست پیدا میکنه تو استخر

کلی آب بازی میکنن میخندن آبمیوه میخورن آفتاب میگیرن(البته تو استخر روباز این مورد امکان پذیره) سرسره بازی میکنن در کنارشم شنا یاد میگیرن:)

مدرس زبان انگلیسی❤️
اکثر آدمایی که نمیپسندن هوم اسکول رو به همین دلیله ولییییییییی کلی جای دیگه هست که بچه میتونه روابط ...

بچه تا کنکور نه دیگه تا دبیرستان اصل زندگیش مدرسه است فوقش یه چند تا کلاس و باشگاه . اگه اونو همش خونه باشه خوب نیست . الان نگاه کن . نصف تجربیاتی که ما داریم از مدرسه و همین دوستی هاست . می رفته باشگاه یا کلاس زبان همچنین حسی داشته . مدرسه چدن بچه ها همسنن بهتر باهم کنار میان و در کنار هم رشد میکنن ولی بیرون ممکنه بچه با کسی که اصلا مناسب نیست یا خیلی بزرگتر از خودشه ارتباط برقرار کنه و تحت تاثیر قرار بگیره که اصلا به صلاح نیست

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
بچه تا کنکور نه دیگه تا دبیرستان اصل زندگیش مدرسه است فوقش یه چند تا کلاس و باشگاه . اگه اونو همش خو ...

خب اینم یه نکته خوبیه عزیزم که اینجا یه مامان دقیق و مهربون مثل فرشته نجات میاد تو صحنه

ایناه همه بستگی به توانایی مادر داره که بتونه تمام این شرایط رو برای بچه فراهم کنه^^

اینکه یه کلاس خوب پیدا کنه نه از این کلاسای غیر استاندارد که تمام سنین باهم هستن و....کلی برنامه و کارای دیگه ....

مدرس زبان انگلیسی❤️
خب اینم یه نکته خوبیه عزیزم که اینجا یه مامان دقیق و مهربون مثل فرشته نجات میاد تو صحنه ایناه همه ب ...

چرا  آدم نظم همه چیز رو بهم بزنه و تمام مسئولیت ها رو روی دوش مادر بندازه . خوبی مدرسه اینه که بچه تنهاست و خودش یاد میگیره زن کی کنی و با آزمون و خطا بزرگ میشه و این خیلی بهتره چه بگی این کار و بکن اون کار رو نکن و تاثیرش بیشتره و بچه چیزی رو که تجربه کنه رو فراموش نمیکنه . و در خونه و پست صحنه مادر پدر و خانواده راهنما و یک مرجع هستند که اصول رو یاد میدم ولی یکسزی تئوری بدون عمل نتیجه ای نداره . این مثل اینه که بچه با مادر درس میخونه و تمرین حل می‌کنه ولی وقتی تو امتحان همون سوال رو ببینه به مشکل میخوره . تا دبیرستان تو کلاس هارو هی سبک سنگین کن . وقتی بره دانشگاه کسی ای که خوب و بد آدم هارو نمیدونه 

نفس پروفایلت خودتی؟

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 

ممنون عزیزم بابت دلسوزی ومهربونیت واینکه چقدر قشنگ همه جنبه هاشو بررسی میکنی و بی تفاوت نیستی و یه چیزی رو چشم بسته قبول نمیکنی یا رد نمیکنی

قرار نیست همه مسئولیت ها بیوفته رو دوش مامانا فقط یک سری مامانا مسئولیت های سنگین تری دارن تو اگه بچت تو دوسالگی بتونه بخونه حاضری تو سن ۷سالگی اجازه بدی بره مدرسه تا الفبارو بهش آموزش بدن؟

کاری به دختر خودم ندارم اما اگه بخوام به وجدانم رجوع کنم حس میکنم فرشته های نازی که تازه میخوان خوندن رو یاد بگیرن سرخورده میشن هم فرشته ناز من خسته کننده میشه براش:)

یه جمله قشنگ گفتی آخ که به دلم نشست گفتی بچه چیزی رو که تجربه کنه یادش نمیره

بخاطر همینه که اصلا هوم اسکول رو دوس دارم چون به جای نشستن پشت میزای بی روح چوبی و یاد گرفتن راجب درختا وحشرات و... میتونه توی دل طبیعت بازی کنه و لذت ببره و راجب خیلی چیزا یاد بگیره حتی بیشتر از مدرسه!

برای من اصلا نمره امتحانش مهم نیست این آزمونای مسخره بمونه واسه خودشون:) (اینو داری از قلم یه فرد تحصیل کرده میخونی که تو دوران مدرسش سر ۲۵صدم نمره که کم میاورد گریه و زااااااری به راه مینداخت:)

انسانهارو نمیشه که هیچ وقت هیچ کس نمیتونه بشناسه دغدغه چندان مهمی نیست! تازه مدرسه خونگی به معنای قرنطینه خونگی نیست بلکه به معنای تعاملات بیشتر و لذت بخش با دیگران هستش؛)

سیستم آموزش مدارس قدیمی و کهنه شده الان روش های نوینی پدید اومده که نتیجه های جالبی به وجود آورده!!!!!

بچه های باهوش تر شادتر داناتر و....

مدرس زبان انگلیسی❤️
آره ولی عزیزم با اسنپ چت گرفتم که خوب افتادم😅

ماشاالله 

خوشگل و نازی 

اون‌اسنپ چتم اگه زمینه ات قشنگ‌نباشه چیز قشنگی در نمیاره ک 

شما قشنگ و تو دل برویی ماشاالله

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 
 چرا  آدم نظم همه چیز رو بهم بزنه و تمام مسئولیت ها رو روی دوش مادر بندازه . خوبی مدرس ...

تئوری بدون عملی در کار نیست...

قبل از من یه عالمههههه مامان آگاه وعاشق مطالعه و تحقیق

به این روش جامعه عمل پوشوندن و چقدرررر زیبا ودلچسب وشیرین بود دیدن نتیجه هاشوننننننن😍 ماشالله همه از دم موفق

مدرس زبان انگلیسی❤️