سلام دوستان پسرم یک سالشه و عادت کرده موقع شیر خوردن با نوک سینه دیگم بازی کنه اگر جایی باشیم گریه میکنه و جیغ میزنه و تا وقتی دستشو نزارم روی سینم شیر نمیخوره لطفا کمکم کنید
97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰 بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه منم همینجوره.تازه با دستش نیشگون میگیره.خیلی بده.باید دستی که میذاره روش بگیری تو دستت ببوسی تند تند من این کارو کردم خوشش اومده عادتش داره از یادش میره
خیلی بچه ها رو دیدم اینجوری ان البته منظوری ندارن طفلکی ها...
ولی نمیدونم مثلا یه چیزی بده دستش با اون بازی کنه
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
آرامش میگیره ، منو چی میگی الان یکساله پسرم رو از شیر گرفتم ، الان تا میترسه یا خوابش میاد یا خجالت ...
😂😂😂
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.