سلام دوستان،بی بی چک نمیگم،چون برای ماهایی که تنبلی تخمدان داریم و لتروزول و آمپول hcgزدیم،بی بی چک خیلی درست جواب نمیده.
کسی بوده با وجود تزریق hcg ، آزمایش خـون داده و مثبت کاذب شده؟ اگه آزمایش خون دادید چند روز بعد از نزدیکیتون بوده؟میشه ده روز بعد نزدیکی هم آزمایش داد؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فک نمیکنم آزمایش خون کاذب بشه بعدم نزدیکیت بستگی ب این داره چ روزی باشه یهو میبینی ی روز بعد نزدیکی یا همون روز نزدیکی تخمک آزاد میشه و درجا لقاح ایجاد میشه باید ببینی روز تخمک گذاریت کی بوده اگ پریودت منظمه برنامه ماهبانو رو دان کن روز تخمک گذاری و روزی ک واسه نزدیکی خوبه رو مینویسه هرماه برات
زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
سلام عزیزم به نظرم ازمایش قطعی هست من تنبلی خفیف دارم اتفاقا این ماه لتروزل و hcg زدم امروز ...
اره اصلاااا بی بی نزن،فقط گیجت میکنه و حالتو میگیره،فقط ازمایش خون بده،من چون پسر میخواستم دکتر گفت فقط بیست و چهار ساعت بعد آمپول و فقط یکبار نزدیکی کن،البته ماه اولم هست ،برای همین خیلی دلشوره دارم.
سلنا جون یعنی زیر چهارده روز نرم؟؟اخه توو چند تا مقاله توو گوگل خوندم نوشته بود حداقل ده روز بعد لقا ...
عزیزم ماهایی ک تنبلی داریم تا ۱۰ روز تاخیرم باید صبر کنیم بعدش برو آز بده..من همون روز موعدم آزمایش دادم اشتباه کردم الکی رفتم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی