2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچیکه نمیشه هرجیزی داد بهش اما من خودم رب انار و ماست میخورم و میزنم بهش سریع خوب میشه

آره خوب واس بزرگسال عیب نداره ولی این کوچیکه نمیتونم هر چیزی  رو بهش بدم

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
بچه منم اینجوری بود بردم دکتر قطره داد خوب شد نگران نباش

این هیچی بهش نداده  فقط ی کپسول.  ک باید حل کنم تو آب هر هشت ساعت اصلا شیرشو نمیخوره شیر خشکیه الان با سرنگ بهش دادم خیلی اذیت میشد

این هیچی بهش نداده  فقط ی کپسول.  ک باید حل کنم تو آب هر هشت ساعت اصلا شیرشو نمیخوره شیر خ ...

اسم کپسولش چیه؟ تو مرتب داروشو بده انشالله رفع میشه

شیرشم اگر کم میخوره زود به زود بهش بده 

اسم کپسولش چیه؟ تو مرتب داروشو بده انشالله رفع میشه شیرشم اگر کم میخوره زود به زود بهش بده 

نمیخوره. وقتی شیشه رو مک میرنه گلوش میسوزه.  اصلا شیر خشک نمیخوره فقط آب میخوره واس خنک 

چطور شد گلم نوزادت حالش بهتره؟

آره گلم حالش بهتره. فقط الان بدنش ریخته بیرون دون دون شده ولی دکتر گفت. همین باعت میشه ویروس بره بیرون از بدنش