خو اینم مثل بقیه ی رشته های ورزشی. ممکنه باشن کسایی ک علاقمندن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ، که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥
اين ورزش قدرت بدنيه خيلي زيادي ميخواد براي يه زن خيلي سنگينه
والا خانم داریم ک بدنسازی حرفه ای کار میکنه، علاقشو و توانشو دارند ک میرن دیگه، مراجع ب زور نمیبرنشون ک
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
والا خانم داریم ک بدنسازی حرفه ای کار میکنه، علاقشو و توانشو دارند ک میرن دیگه، مراجع ب زور نمیبرنشو ...
اگر بدنساز باشن آره ولي خانما مثل مردا نيستن اونا بدون نياز به بدنسازي هم ميتونن توي همچين ورزشايي باشن ولي واسه خانمايي كه بدنساز نيستن قطعا قدرتشم ندارن
اگر بدنساز باشن آره ولي خانما مثل مردا نيستن اونا بدون نياز به بدنسازي هم ميتونن توي همچين ورزشايي ...
چ ربطی داره
هیچکس توو هیچ رشته ای از اول قوی نیست
هرکس علاقشو داره میره هررر ورزشی
واقعا بی معنی بود تاپیک