2777
2789

چن تا از شهرهای بزرگ و میزارم نظرسنجی شهرتون داخلش نبود پست کنید 

تعداد رای : 40
نظرسنجی
شیراز
5
12%
تهران
24
60%
مشهد
3
7%
اصفهان
8
20%
الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

meکرمان  

♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ،   که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرمان    

تا ۱۰ روز دیگه همشهریتون میشم شیرازیم داریم مهاجرت میکنیم کرمان 

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
تا ۱۰ روز دیگه همشهریتون میشم شیرازیم داریم مهاجرت میکنیم کرمان  

ای جونمممم 😍😍😍😍😘 به سلامتییی و دل خوش عزیزدلم 💕

♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ،   که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥
ای جونمممم 😍😍😍😍😘 به سلامتییییدک و دل خوش عزیزدلم 💕

باهامون خوب باشین تا احساس غربت نکنیم😁

قدمتون سر چشم ... ان شاالله که شهر پر خیر و برکتی براتون باشه ...🌺

ممنون تعریف خون گرمیتونو زیاد شنیدم 

تا اینجا تهرانیا اولن 

کرمانشاه👍

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

کرمانشاه💪😎

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
باهامون خوب باشین تا احساس غربت نکنیم😁

قدمتون روی چشای ماست غربت چیه فک کن خونه خودته عزیزمممم😍🙂🙂🙂😂😘😘😘😘😘