2777
2789

خانما تو و خدا کمک کنید. بچم از 3 ماهگی بیخواب شد شب تا صب هر از نیم ساعت از خواب پا میشه و باید شیر بخوره تا دوباره خوابش ببره اصلا خواب ندارم.الان 8 ماهشه کمتر از یک ماه دیگه باید برم سر کار موندم چکار  کنم.تو رو خدا هر کی تجربه داره کمک کنه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمايش خون دادي 

خواهرزاده ام از كم خوني اينطوزي بود 

شايد شيرت براش كمه كمكي ميخاد اگه شيشه ميگيره ك بايد بگيره براي سر كار رفتنت بهش شير خشك اينا بده 

رفلاكس 

ديگه گزينه اي يادم نمياد

معمولا از چهارماهگی نوزاد در شب چهار تا پنج ساعت بدون بیدار شدن میخوابه ولی بیدار شدن زیادش چند حالت داره یا سیر نمیشه قشنگ باشیر یا  گرمشه یا سردشه یا پشه اونو میخوره  این علت هارو چک کن ولی از همه بیشتر بخاطر سیر نشدنه 

امپرازول ک دادم دوماه.اصلا اثر نکرد دیگه بخاطر کرونا دکتر نزفتم

چجوری دادی؟ باید ناشتا بدی تا اثر کنه اگر بازم اثرنکرد دارو قوی تر بدی اگر مثل دختر من باشه رفلاکسش از الرژیه دارو فایده نداره اگر غذا میخوره باید دقت کنی هر غذایی ندی دختر من ده ماهشه فقط گوشت وبرنج و سیب زمینی میخوره اونم با روش پخت مخصوص مولتی اینا بهش نمیسازه رفلاکس میشه اهن فقط سیدرال بهش میسازه 

خداجونم شکرت😍