تا دو ماه قبل فشارم 6.8 روی 9 بود کلا فشار بالای 9و بالای 7نداشتم بخاطر مریضی بابام و فکر و خیال فک کنم فشار خون جزیی پیدا کردم الان بیشتر رو 7.5و بالای 10هست ولی دلم اشوب میشه حس بدی بهم دست میده شما فشار خونتون چنده؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فشار بالا خطرناکه فشار پایین خطر کما رفتن داره. اگه ژنتیک باشه که کاری نمیتونی بکنی اما خب اگه فکر و خیاله راحت حل میشه چرا اذیت بشی. ضمن این که فکر و خیالی که حل نشه تو دراز مدت اثرش زیاد میشه ثابت نمیمونه
نه متاسفانه فکر و خیالیه که فک نکنم حل بشه باید برم دکتر واسه کنترلش چون من با وزن 56کیلو نمیتونم ای ...
فکر رو همه دارن اما فکر و خیال کردن اشتباهه و باعث مریضی میشه . غیر قابل حل هم نیست یه خورده اراده میخواد و یه راهنما الان روانپزشکا با روان درمانی این مشکلات رو بدون دارو حل میکنن
عزیزم فکر و خیال نداشتم قبلا بابام متاسفانه سرطان گرفته و درگیر شیم و حالش زیاد خوب نیست دست خودم نی ...
انشالله که خوب میشن زود
منم مریضیو مشکلات باعث شده بود که بدون دلیل یه دفعه ته دلم خالی میشد و دستم سر میشد و سرم سنگین میشد. از یه روانپزشک کمک گرفتم گرفتاری های زندگیم حل نشد اما مشکلات جسمی و فکرای منفیم حل شد. ایشالا مشکلات شما هم حل میشه 😘