2777
2789
عنوان

بچه من

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
الهییییی برادرزاده ی منم سبزست ماشالا اینقدر نمک داره قیافش داداشم به شوخی میگه اگه یه ساعت دیرتر ...

😄اره باور کن مهم انسانیت و شخصیت هست اما بعضی اوقات دلم میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم سبزه ست و کلا پوستش سفید نیست خیلی ها ک نسبت نزدیک دارن ازجمله عمه هاش میگن سیاه سیاسوخته😀 ...

اره یه زمانی که شوهرم باهام ازدواج کرد مدام تیکه کنایه میزدن که واس دختر ما میومد ما بهش دختر نمیدادیم بخاطر سبزه بودنش اما باور کنید از لطف خدا اینقدر توی زندگی و کارش موفق شد که همه پشیموون هست از حرفشون من میگم انشاله بچمم مثه شوهرم بشه

متاسفانه بعضی رو نمیشه چیزی گفت حالا همسنت باشه و باهاش راحت باشی میشه اینو گفت اما بعضیارو....

مهم نیس‌،من اگه جات بودم حتما همینومیگفتم چون کسی حق نداره دلموبشکنه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
بزن تو دهنشون

اجازه نده این کارو بکنن ما تو خانواده امون فقط من معمولی بودم همه ماشالله فوق العاده بودن هنوزم ک هنوز اعتماد انس خیلی کمی دارم انقد همه اینو گفتن اگه از این حرفا بگذری صد درصد ب بچه ات ظلم کردی چون من دقیقا تو اون شرایط بودم اثارش هنوزم هست 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

مردم همیشه حرف میزنن من اوایل ازدواج هر کار میکردم حتی موهانو رنگ میکردم رنگی که شوهرم دوس داشت بقیه میگفتن بهت نمیاد و تیره ترت کرده منم با خنده میگفت نظر بقیه برام مهم نیست اونی که باید بپسنده پسندیده و رازی هست بقیه مهم نیستن 😌شما اجازه نده جلو شما بد بگن الان خیلی ها پول میدن که پوستشون رو تیره کنن رو نده بهشون 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم