پسرم سبزه رو هستش و شوهرمم سبزه هست بعدگاهی اوقات اطرافیان بهم طعنه میزنن که شوهرت سیاه و فلان پسرتم به اون رفته انگار استغفراله ناقصه البته من دو تاشونو دوست دارم و برام اصلن این چیزا مهم نیست و ناراحتم نیستم چون مهم اخلاق و انسانیت شوهرمه که من عاشقشم اما دلم میخاد گاهی اوقات مودبانه جوابشونو بدم که دیگه بشینن سر جاشون؟؟راهنماییم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو آدمها دیگرانها آنگونه که هستند تعریف نمیکنن آن گونه که میبیند تعریف میکنن . پسر من واقعا زیباست و دوستش دارم اگر شما بد میبینی مشکل از طرز نگاه خودته نه پسر من .💜🌸
منم همسرم سبزه است خیلی هم دوسش دارم ولی اصلا دوست ندارم بچه ام سبزه بشه
ولی دست خداست خیلی از سبزه ها جذابن احتمالا من کسی چنین چیزی بهم بگم می گم چه سبزه جه سفید من عاشقشونم مهم این بچه ام سالم و خوشحالم به باباش رفت امیدوارم اخلاقش هم به باباش بره
منم پسرم سبزه ست و کلا پوستش سفید نیست خیلی ها ک نسبت نزدیک دارن ازجمله عمه هاش میگن سیاه سیاسوخته😀😀😀من فقط لبخند میزنم میگم عشقش ب همین رنگشه، زیباییش در همین رنگ خلاصه شده. . یا میگن موهاش فر داره میگم عشقش ب همین فر جلوی موهاشه ، یا موهای فرفریشو عشقه. . اینجوری هم دهنشون بسته میشه هم میبینن ک من ب چیزی ک اونا عیب میبیننش مفتخرم و افتخار میکنم. . ضمنا سخت نگیر،و سعی نکن حتما جواب بدی بگذر. . . . . اما انقددر شاد و سلامت و موفق بارش بیار ک ی روزی برگردن بگن این همونی بود ک ما مسخرش میکردیم. . . . روی ادبش کار کن، فقطم جان و فداتشم بزن جلوشون بچتو، مثلا علی جان مامان جان بیا عزیزم برو فداتشم. . . . 👍