2777
2789
عنوان

خدا منو نمیبینه

122 بازدید | 19 پست

لطفا لطفا لطفا لطفا دوتا کلمه رو هی ننویسید یکی اینکه ب صلاحت نیست یکی اینکه یکی بهترو برات گذاشته کنار

ی هفتس هیچ کاری انجام ندادم هیچ حسی ندارم فقط میخام برگرده این ۷ روز ۷ سال گذشت ب خودکشی فکر کردم ب همه چی فکر کردم هیچ راهی نیست دعا گرفتم برا اینکه برگرده ی ماه ب خودم فرصت دادم اگ برنگرده کار دست خودم میدم دارم اذیت میشم چطوری بعضیا شکست میخورن انقد راحت میگذرن چطوری 😭😭😭😭

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته تنهات گذاشته یا مشکلی براش پیش اومده

باهم خوب بودیم عالی عالی یهو صبح بیدار شدم دیدم جواب تلفنمو نمیده 😭😭😭

دیروزش قرار بو دعا بگیره مامانم اینا قبول کنن میاد جلو چون چندبار اومد پسش زدن😭😭😭 خانواده ها راضی نبودن

دعانویسه با باباش رفیق بود میترسم باباش گفته باشه ی دعا بنویسه که جدایی بیفته بینمون😭😭

باهم خوب بودیم عالی عالی یهو صبح بیدار شدم دیدم جواب تلفنمو نمیده 😭😭😭 دیروزش قرار بو دعا بگیره م ...

خب چی بگم الان عزیزم من...

نمی تونی بایه خط دیگه زنگ بزنی ببینی چشه

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
صدامو میشنوه قطع میکنه😭😭

خب چرا 

این ته نامردیه توضیح ندی و همینجور بری

نمی تونی بری رو درو بت بگه چشه

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻