2789

سلام

از بدیاشون از خوبیاشون سیاستشون بگید

شمام با سیاست رفتار میکنید؟؟ 

من که نمیتونم فقط حرص میخورم و میریزم تو خودم

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راجع بهش تو تاپیکم نوشتم، اکازیونه، از چیش بگم؟!  از پولای سرعقدم که خورد و به روی خودش نیاورد ...

اخه چرا عروسو مادر شوهر باهم مشکل دارن اکثرا؟؟ 

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

مادر شوهرم خوبه ، بنده خدا صداش در نمیاد  ، اصلا آزاری نداره و دائما به پسراش میگه دل زنتون رو نشکنیدا ، اذیتشون نکنیدا 

۳ تا خواهر شوهر دارم یکی از یکی ماه تر ، خدا ازشون راضی باشه 

نه اونا برای من سیاست دارن ، نه من برای اونا

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
من خواهرشوهر و جاری ندارم مادرشوهرمم خوبه خداروشکر.. گرچه خودمم خوبم😄

خوش به حالت والا 

اره کافیه یکم بد شی اونا بدتر میشن

من خواهرشوهر و جاری ندارم مادرشوهرمم خوبه خداروشکر.. گرچه خودمم خوبم😄

اینکه هیچ وقت هیچ چیزو از زبون خودش نمیگه.

مثلا میگه جلو همه میگه فرزانه این غذارو هوس کرده بود یا میگه این مایع ظرف شویی فقط بخاطر تو گرفتم دستت خشک نشه..زرنگه خیلی

من خواهراشوهرم همش نشستن پشت سر عروس واین واون حرف زدن خودشون رو فرشته میدونن اون اخری که هم فتنه ب تمام معنا.زیباتر از خودشون کسی نیست اینقدر ام شانس دارن دومادا تو مشتشون بخدا خدا فقط باید شانس بده

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
راجع بهش تو تاپیکم نوشتم، اکازیونه، از چیش بگم؟!  از پولای سرعقدم که خورد و به روی خودش نیاورد ...

منم مادرشوهرم پولایی ک مثلا موقع رقصیدن بم میدادن یا کادو میدادن و میگرف میبرد

حتی پول عقدمم ک رسم نبود خانوادع دختر زیرلفظی بدن خانوادع من داد ک جمع شع برم ی چیزی بخرم اخع هیچیییی نگرفتع بودن خرید عقد و اینام اصلااااا

ولی پولی ک خانوادع خودمم دادع بودنو گرفتن خودشون نگه داشتن بعدش بردنم گوشی و طلا و اینا گرفتن

من خواهرشوهرم دوسالش بود وای خیلی ناز بود بچع بود دیگع  ولی مادرشوهرم ارع خیلیییی سیاستمدار بو ...

دقیقا 

پشت سر حرف میزنن تو رو خوبن باهات

یه جوری مادر شوهرو خواهرشوهرم خودشونو برا شوهرمو برادر شوهرم لوس میکنن که نگو

اخه چرا عروسو مادر شوهر باهم مشکل دارن اکثرا؟؟ 

من از این آدما بودم که تو تخیلم یه مادرشوهر فهمیده و با کمالات میدیدم که چقدر ازش یاد بگیرم، چقدر احترام بذارم و... 

الان یه مادرشوهری نصیبم شده عین بچه پنج ساله میمونه، بچه هاش واسش ذره ای احترام قائل نیست انقد دیوونه بازی درمیاره، ولی با این حال تا به حال بهش بی احترامی نکردم، شده اون پیام بده که دیگه نیا خونمون!! 🤐 ولی من جوابشو ندادم، به شوهرم گفتم مادرت دوباره حالش بد شده

❤️❤️❤️
مادر شوهرم خوبه ، بنده خدا صداش در نمیاد  ، اصلا آزاری نداره و دائما به پسراش میگه دل زنتون رو ...

کاش همه این مدلی بودن کاش 

من دلم نمیخواد اصلا بین مادر خودمو مادرشوهرم فرق بزارم ولی اون خیلی بین منو دخترش فرق میزاره